Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лавров оцени реакцията на западните държави на признаването от Русия на ДНР и ЛНР

/Поглед.инфо/ Реакцията на Запада на признаването от Русия на ДНР и ЛНР беше очаквана, тъй като Западът е свикнал да обвинява Москва за всичко, каза външният министър Сергей Лавров в ефира на канала "Русия 24".

„Очаквана е реакцията на западните ни колеги, те свикнаха през последните десетилетия да окачват всички проблеми на Руската федерация, да обвиняват нас за всичко“, съобщава РИА Новости .

„Знаем, че санкциите така или иначе ще бъдат наложени, във всеки случай, с повод или без повод“, добави Лавров.

Припомняме, че ръководителят на руската държава Владимир Путин заяви, че ситуацията в Донбас е станала критична и остра и на този фон той реши да  признае  Донецката и Луганската народни републики за независими държави. Съветът на федерацията обясни, че Русия признава ДНР и ЛНР в границите, които сега са действително  установени . Путин  инструктира  руската армия да осигури мир в ДНР и ЛНР.

Върховният представител на ЕС по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел каза, че първите санкции на ЕС срещу Русия ще бъдат приети във вторник на неформална спешна среща на външните министри, но това все още не е пълен отговор на ЕС на решението на Кремъл да признае Донецката и Луганската народни републики.

Генералният секретар на ООН заяви, че ¿-кр@й н@ не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата ¿-кр@й н@ не съществува...

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Лавров оцени реакцията на западните държави на признаването от Русия на ДНР и ЛНР - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!