Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов изнервен: Нито съм имал къща или други имоти в Барселона, нито имам, нито ще имам

.

Нито съм имал къща или други имоти в Барселона, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя. Там, където съм се родил, там, където влачеха ковчези. Внушенията, които се правят, дори ми дават възможност да наема адвокат, за да се защитавам.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод  доклада на испанските власти по "Барселонагейт" на извънреден брифинг в централата на партията. По-рано  Фрог нюз публикува още данни за къщата в Барселона. 

Уточняваме, че никога и никой не е казвал, че е имал къща в Барселона. Не сме и очаквали, че това ще се случи. Именно затова оправданията как къщата не е негова звучат нелепо. 

Видимо изнервен Борисов допълни: "За радост преди малко Кирил Петков коментира въпросния доклад - не е ясен начинът, по който определени медии го получават. Петков каза, че единственото общо с моето име в доклада е, че ме има на снимка. Аз съм се снимал много пъти в Испания", допълни Борисов. 

„Ако има такъв доклад, да го пращат. Ако не - да се извиняват. Едно от двете. Само да напомня - стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинения, че сме подслушвали хора - оказват се лъжа. Трябваше да се извади нещо ново, но то се оказа претопленото старо. Те блъфират, за да ме извадят от равновесие. Но това няма да им помогне за намляването на центе", допълни бившият министър-председател.

Ето ги всички документи от Испания по „Барселонагейт” – лъсват Вальо Златев и Цветелина Бориславова

Бойко скри „Мис Бикини” и дъщеря си Ема в Рим (манекенката кара порше за €70 000, малката учи в Miranda СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

Източник/ци: Борисов изнервен: Нито съм имал къща или други имоти в Барселона, нито имам, нито ще имам

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!