Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев се извъртя! Разкара САЩ, за да не се бие срещу Русия

Румен Радев целенасочено се опитва да възпрепятства война между САЩ и Русия с участието на България!

Ф-16

Президентът Румен Радев е сред противниците на самолетите Ф-16, които трябва да пристигнат у нас от САЩ. Въпреки че пред медиите държавният глава обяви, че бавенето им е по вина на правителството на Бойко Борисов и договора, който тогава е бил сключен, всъщност самият генерал не е почитател на отбраната с чужди изтребители.

Нека припомним, че преди няколко години, когато Борисов поиска тази сделка, президентът наложи вето. Аргументът му тогава беше, че не иска България да е зависима от други държави, писа Vesti.bg.

Румен Радев нарочно не пуска антиките Ф-16 у нас

Днес ген. Радев изглежда доста по-близък с НАТО и в частност със САЩ, но Ф-16 все още се бавят. Вече се прокрадват информации, че това е целенасочено от президента с цел да върне парите от самолетите и да избегне въвличането на България във военен конфликт.

Според слуховете президентът, който е главнокомандващ на българската армия, вижда в Ф-16 предпоставка за война с Русия на територията на България, тъй като от САЩ  се опитват да доставят самолетите заедно със свои пилоти, които да тренират у нас.

Въпреки твърденията на Радев, че България трябва да се съобразява с НАТО, на практика той действа срещу тази организация, чиято цел няма нищо общо с националния интерес на България.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Румен Радев се извъртя! Разкара САЩ, за да не се бие срещу Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!