Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мъка, гняв и съпричастност след нелепата кончина на жената от Враца

Кадри видео ФБ и Нова ТВ

Съпричастност и гняв предизвика у хората новината за жената, която почина във врачанска болница без да има шанс за помощ.
44-годишна жена от село Пудрия почина след чакане пред Спешното отделение за да бъде приета за лечение. Клипът разпространи мъж в социалните мрежи, на който се вижда как жената чака докато й обработват документите и взимат проба за ковид. Много хора изказаха съболезнования на семейството и невръстното дете, което остава кръгъл сирак.

Жестоко! Не можах да гледам клипа, не можах да гледам как това дете е свидетел на цялата агония на майка си! Съжалявам, сигурно и на медицинските работници не им е лесно, но много голяма част от тях изгубиха човешкият си облик! А сега този ковид име е дюшеш! Няма осъден медик за нищо! Искат от нас да се отнасяме с уважение към тях, а ние искаме от тях да не бъдат чиновници, а да бъдат лекари! Много жестоко за това невинно създание станало свидетел на безхаберната ни държава!

Едно дете остана без майка, един мъж остана без съпруга, родители загубиха тяхната дъщеря и всичко това от безчувствената, некадърна служителка, защото се направила на интересна и НЕ извикала екип от професионалисти, за да предприемат спешни мерки, за да спасят жената! По-важното е било, да не се утаи захарта на кафето и 
Как ще спиш бе госпожа безчувствена?? Съд и затвор!! Оставката е най малкото! Върви сега обясни на детето и близките как да продължат напред, как да преглътнат болката, защо си постъпила така..!

Не е въпрос на политика! Вече няма нищо човешко!!!! Забравяме,да бъдем човеци!!!

В 21 век плащаш здравни осигуровки ,а здравна система няма.Учиш за лекар или медицинска сестра онлайн. Това до кога ще продължава.Отиваш за направление няма.Чакаш пред спешното-умираш. Държава -няма. Всичко е интереси. Съболезнования за тази млада жена жертва на здравна система която не съществува.

Време е някой да понесе наказателна отговорност за случилото се и да бъде променен протокола за прием в спешен център! Да се търси отговорност и на тези, които не са се отзовали на сигнала на мъжа и сестрата, която побутваше жената, докато питаше за лични карти и ЕГН-та…. тази жена трябваше да бъде реанимирана точно в този момент, вместо да и виси главата от количката, докато детето и я гледа как гасне!!! Безхаберието и бездействието са също толкова силни, колкото некомпетентността!

При всеки подобен, абсурден, смъртен случай, трябва да бъдат уволнени от ръководството на болницата до министъра на здравеопазването + неадекватната медицинска сестра-рецепционистка! Иначе няма оправия! Съболезнования на близките!

Естествено ,че трябва да има наказани, това безхаберие към човешкият живот докога…но лошото е ,че нищо няма да върне жената….а случаят ще бъде поредният забравен …

Този случай не е първият когато хора умират на стълбите пред болницата докато чакат да бъдат приети за лечение.

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Медитацията облекчава възпалението и защитава сърцето - и това не е всичко

Източник/ци: Мъка, гняв и съпричастност след нелепата кончина на жената от Враца – Vihrogon.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!