Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докато съм жива, няма да забравя тази картина: детето до умиращата си майка!


Кадри видео ФБ

Детенцето, което остана кръгъл сирак след кончината на майка си вчера получава огромна подкрепа от хора от цяла България. Много от тях са готови да му помогнат, както и на семейството да преодолеят тази трагедия. Кадрите, на които се вижда как то гледа безпомощно умиращата си майка, докоснаха дълбоко емоционално всяка човешка душа.

Потресаващо! Гледката на детето до умиращата си майка е разтърсваща!
Разплаках се,гледайки видеото. Докато съм жива, няма да забравя тази картина!

Това е жестоко
Това е нечовешко
Едно дете да бъде свидетел на смъртта на майка си, причинена от една „процедура“, от едно бездушие,
Засрамете се, господа лекари, министри и всякакви, които сте ОТГОВОРНИ за това нещастие

Много е важно да си разбърка кафето! Вижда,че детенцето гледа и стои милото и не разбира какво се случва! Нямам думи!!!

Нямам думи да опиша трагедията на тази жена и още по- голямата трагедия на детето … Знаем, че са претръпнали, че виждат какво ли не в спешното…че има ковид и още и още….ама майка му стара…ти си жена бе г-жо медицинска сестра, регистратор или там каквато си… Млада си и сигурно имаш дете или деца… Как не ти трепна за детето бе ??? Заведи го настрани, извикай лекари… Де да знам…не е редно ДЕТЕ да гледа смъртта в очите… Особено на майка си…човешки да беше подходила и поне опитала да спестиш това на детенцето…нямаш оправдание, че си нечовек…нищо не те оправдава

Ние не сме държава,ние сме бунище! Да виждаш,че жената не е добре,и да не и окажеш първа помощ в държавна болница,издържаща се от здравните ни осигуровки е абсурд и престъпление! Едно дете остава сираче,от бездействието на цяла болница пълна с бездушни хора. Толкова е тъжно и тежко,да гледам до къде се докарахме!

Душичка малка.Какво му се е наложило да преживее на тази крехка възраст това детенце.Не мога да намеря думи с които да се изразя към тази жена за бездушието, което е проявила.Гневна съм,бясна съм….

За съжаление това е самата действителност …Всички болници са така…Лекарите се мислят за богове ..и гледат на теб като банкомат …Срам ме е ,че им пляскахме от балконите преди време…Много ме е срам..

Много зрители предлагат помощ на семейството в този труден момент:

Дайте някакви координати, да помогнем на това нещастно дете, кой с каквото може, в този потресаващо жесток момент от живота му! Бог да е с него, животът му е много нещастен, да остане рано без баща и да стане на 6 години очевидец на майчината агония!

Не знам какво да кажа? Нагледах се на безсърдечие и липса на морал, на наглост и простодушие, последните години, но този случай надминава въображението ми. Оставам безмълвна и омерзена. Загубвам надежда за бъдещето на тоз народ. Колкото и свестни хора да има и слава Богу да срещам от време на време, преобладаващата маса е под всякаква критика повсеместно. Милото детенце, дано израсне здравичко и се справи с трудностите в живота. Ако мога да помогна съм готова да се отзова.

Две скъпоценни фрази

„Деветте думи, които ми помогнаха в това трудно време“

Източник/ци: Докато съм жива, няма да забравя тази картина: детето до умиращата си майка! – Vihrogon.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!