Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Две скъпоценни фрази

(Minghui.org) С избухването на ККП-вируса (вирус на Китайската комунистическа партия), който опустошава Китай и останалия свят, за да се остане в безопасност сред епидемията много практикуващи Фалун Дафа насърчават хората да рецитират две фрази: „Фалун Дафа е добра“ (на китайски: Фалун Дафа Хао) и „Истина-Доброта-Търпимост са добри“ (на китайски: Джън Шан Рен Хао) (ефектът е най-добър когато фразите се произнасят на оргиналния език).

Фалун Дафа, известна още като Фалун Гонг, е практика на духа и тялото, базирана на принципите на Истина-Доброта-Търпение. Много практикуващи са изпитали чудотворната лечебна сила на практиката, следвайки нейните принципи и изпълнявайки нейните пет серии от леки медитативни упражнения. Дори онези, които не практикуват Фалун Дафа, са възстановили здравето си просто като рецитират тези две фрази.

Аз съм практикуващ Фалун Дафа и призовавам хората около себе си да казват фразите, особено след като започна епидемията от ККП-вируса. По-долу са две такива истории.

Мой роднина се възстанови от орален рак

Имам роднина, която живее в планински район. Не посещавам семейството му често, тъй като е доста неудобно да се стигне дотам поради лошата транспортна инфраструктура.

Всеки път, когато го видя, му казвам да не забравя за „Фалун Дафа е добро. Истина-Доброта-Търпение е добро." Казах на него и членовете на семейството му да рецитират двете фрази колкото може по-често.

Миналата година чух, че той е диагностициран с рак на устната кухина. Обадих му се в началото на декември, за да изкажа моите благопожелания. Той ми отвърна, че се е възстановил и отново е добре.

Гласът му беше силен и ясен. По това време не останах на телефона дълго, тъй като имах неща за вършене, но му се обадих отново преди два дни и той сподеи как се е възстановил.

Посетил три болници в по-голям град, но нито една не била от полза. Първите две болници му казали, че има рак на устната кухина, без да провежда тестове, и всяка поискала депозит от 120 000 юана, преди да може да бъде насрочена операция. Той отказал и се обърна към трета болница, която го таксувала над 7000 юана, за да понижи нивото на холестерола му, но не лекувала рака на устната кухина.

"Страдах много през тези два месеца", каза ми той, "не можех да отворя устата си и беше много болезнено да се храня."

“Не се ли сети да рецитираш двете фрази, за които ти казах?”, го попитах.

„Когато си спомних за тях го направих и след това се започнах да се чувствам по-добре и по-добре“, отвърна той.

Действително, когато говореше с мен по телефона, гласът му беше силен и ясен, дори по-добър, отколкото когато му се обадих през декември. Казах му да продължава да рецитира двете фрази и да казва на близките си и хората около него да правят същото. Той отговори, че ще го направи.

Моя колежка предаде важно съобщение на братовчедка си

Вчера отидох на работа и говорихме с една колежка, която наскоро се завърна от родния си град в провинция Съчуан. Тя говореше за неудобствата, произтичащи от блокирането и проверките на температурата.

Казах й, „Тези, които проверяват температурата, са също в голяма опасност. През тях минават много хора. Ситуацията в някои области наистина е плашеща. Когато един човек е заразен, всички около него трябва да бъдат поставени под карантина."

Тя се съгласи и сподели, че съпругът на братовчед й, служител в правителството, имал задачата да проверява температурите на колегите си всеки ден и не се осмелявал да се прибира вечер вкъщи от страх да не зарази жена си, и е отседнал в хотел.

„Чула ли си за двете ценни фрази, Фалун Дафа е добро. Истина-Доброта-Търпение е добро?", попитах колежката си.

Тя каза, че е чувала за фразите и преди, но не вярва в тях.

Отвърнах й, че произнасянето на фразите няма да й донесе вреда, дори и да не вярва на лечебната им сила. Напротив, това би й дало още един избор да бъде в безопасност сред епидемията, особено като се има предвид, че много хора са се възстановили от този вирус като са казвали фразите.

Тя се съгласи, че няма да струва нищо да се изричат фразите и няма да навреди да се опита.

Не след дълго я чух да говори по телефона. Реших, че сигурно се обажда на братовчед си в Съчуан, тъй като говореха на местния диалект, който не разбирах съвсем. Но чух думите „Фалун Дафа е добро. Истина-Доброта-Търпение е добро." Сигурно е казала на братовчед си да предаде на съпругата си да рецитират двете ценни фрази. 

“Наистина те е грижа за твоя братовчед!”, й казах след като затвори телефона.

Тя ми се усмихна съчувствено.

Китайска версия

Източник/ци: http://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!