Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Подземният град на Димитър Димитров предизвика сблъсък между зрителите

Кадри видео БТВ

Бункер като от филмите за бъдещето, хора живеещи под земята за да оцелеят, дали срещу катаклизми или роботи превзели света. Това показа Димитър Димитров – бизнесмен и собственик на българска IT компания, своето абсолютно автономно място, независимо от енергото и самоизхранващо се. Бизнесменът показа своя подземен град за около 200 души.

„Ние разполагаме с продоволствия достатъчни за една година. Отглеждаме всякакви зеленчуци и плодове и разполагаме с консервирани храни, достатъчни да изхранят 50 семейства за една година“, сподели Димитър.

На много хора, инициативният бизнесмен, познат и с помощта, която оказва на нуждаещи се от нея, направи страхотно впечатление с тази инициатива:

Има и такива хора в България. Които се грижат за своите клиенти и служители. От доста години този човек показва как може да се управлява успешно. Жалко, че не е премиер.

Димитър Димитров е уникален човек.
Поинтересувайте се за фирмата му, колко се работи, какви заплати и бонуси плаща (вкл и детски), какви отпуски дава…. и т.н и т.н.
Само ще ви кажа, че няма айти специалист, който да не желае да работи за него! Уникален е!
Той е ВИЗИОНЕР!
БРАВО!

Собственик на IT компания,занимаващ се с биоземеделие!Впечатляващо! Респект за креативността и съпричастността му,които в комбинация рядко се срещат! Прекрасен пример,че за знаещ,можеш човек има поле за изява в България.

Димитър Димитров е един от малкото гениални умове в тая държава и може би единственият гениален ум, който разполага със средства за осъществяване на идеите си. Освен това, безвъзмездно помага за най- различни каузи и то не със скромни суми. Ако имаше повече умове като него, България щеше да бъде различно място за живот.

На другият полюс са тези, които винаги изказват съмнение и изкарват негативизма на преден план:

Интересно,как е вземал разрешение за построяване и извършване на тази дейност?

Доказателство, че при големи катаклизми оцеляват мишоците.

Интересна реализация на идея, обаче 50 човека, ако живеят заедно в такъв вид помещения и изолация цяла година дали ще издържат психически?! Този момент е много тънък и изобщо не зависи от финансото обезпечаване, могат да възникнат доста сложни, да не кажа страшни ситуации и взаимоотношения.

Като чета част от коментарите, за пореден път се убеждавам, колко народ страда от липса на умствен капацитет в тази държава, което автоматично намалява потенциала за каквото и да било развитие…..

Простотията, както казват старите книги,ходи по хората! Не ставайте за смях с подобни изказвания! Науката е бъдещето на планетата!, подкрепят трети.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Подземният град на Димитър Димитров предизвика сблъсък между зрителите – Vihrogon.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!