Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова се кръсти: Както е тръгнало, ще опрем до свещи като прабабите ни!

Мика Зайкова

Мика Зайкова се надява и моли да не стигнем до пълен резил!

Да не стигнем до пълен резил и до свещи, с каквито са ходели прабабите ни, се надява Мика Зайкова по въпроса за тока на общините. Тя счита, че общините трябва да имат ток на регулирани цени – така, както е при битовите абонати.

Мика Зайкова в потрес от цените на тока

„Пари има. Да не ни разправят глупости, че нямало. И да се вземе в ръце правителството, да помогне на общините ни, за да не тръгнем по улиците с фенерчета, факли и свещи като прабабите ни“, каза Мика Зайкова, пише dunavmost.com.

Според нея инфлацията и кризата се побеждават чрез намаляване на лихвите, както и намаляне на бюджетните разходи. Има и трети начин – печатане на пари, но ние сме във валутен борд и няма как да го направим.

„Абсурдно е толкова градове в страната да трябва да си изключват уличното осветление, че и градския транспорт да разреждат, заради непосилните сметки за ток. В кой век живеем?!“, ядосва се Мика Зайкова.

Тя настоява да се спестят пари от издръжката на правителството, което веднага би го направило, ако милее и наистина се интересува от народа и страната си. „А не да орежат социални плащания или капиталовите разходи“, казва Зайкова.

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: Мика Зайкова се кръсти: Както е тръгнало, ще опрем до свещи като прабабите ни! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!