Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илияна Йотова "з@кл@" Кирил Петков: Вън НАТО от Черно море, не сме американски роби!

Илияна Йотова з@кла Кирил Петков: Вън НАТО от Черно море, не сме американски роби!

Илияна Йотова не одобрява външната политика на Кирил Петков!

Жената на най-висшия пост в България се казва Илияна Йотова. Тя е вицепрезидент и в качестото си на заместник на ген. Румен Радев се изказа изключително остро срещу новото правителство, оглавявано от Кирил Петков, съобщи  Istinata.net.

Йотова е на мнение, че външната политика на България трябва да е много по-различна от това, което премиерът казва. Той съобщи, че при нужда ще разположи допълнителни военни части на НАТО у нас, което Илияна Йотова смята за грешка.

„НАТО може да прави само учения тук, нищо друго. Черно море е свободна зона и трябва да си остане такава. България трябва най-после да излезе от това васално поведение във външната си политика“, каза Йотова.

Повече от ясно е, че с последното си изречение тя подчертава, че трябва да спрем да изпълняваме всяка заповед на САЩ, а да мислим за интереса на България. Защото от години България изглежда като американска колония, което е далеч от това, което Йотова иска да вижда.

Илияна Йотова разкритикува Кирил Петков

Българският вицепрезидент коментира и вътрешната политика, която води Кирил Петков. Илияна Йотова все още не вижда никакви опити да се подобри животът на българите.

„Трябва да им дадем 100 дни, но не и 100 шанса. Ако не оправдаят очакванията, отиваме на нови избори и в това няма нищо страшно“, смята Йотова.

Като член на БСП, тя коментира и ситуацията там. Според нея е добре, че БСП участва във властта, но партията трябва да не прави компромиси със себе си в името на властта.

Илияна Йотова подчерта, че не се интересува от взаимоотношенията на Румен Радев нито с Бойко Борисов, нито с Корнелия Нинова. Нея я вълнува само България да бъде суверенна държава и да си гарантира сигурността в тези тежки и размирни времена.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Илияна Йотова з@кла Кирил Петков: Вън НАТО от Черно море, не сме американски роби!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!