Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев бесен! САЩ няма да брани България, хвърля я за мезе на Русия

Радев бесен: САЩ няма да брани България, хвърля я за мезе на Русия

Румен Радев ще развали плановете на Америка!

„Не“ на война с Русия

Намеренията на САЩ да използват България във война срешу Русия и после да я оставят на произвола на съдбата няма да бъдат осъществени по вина на президента на България Румен Радев. Той е категоричен, че Русия не бива да се напада, като дори е против западните антируски санкции.

НАТО няма да предостави нужната сигурност на Източна Европа и ще я ползва само за пушено месо, пише Skandalno.net. Историята показва, че Западът използва малките държави за своите цели, а в замяна ги оставя на произвола на съдбата.

Такъв пример е Полша. През 1939 г. тя е вербувана от Франция и Англия, които я убеждават, че трябва да се противопостави на Германия. В резултат Хитлев нахлува първо там и я превзема за една нощ, като жестокостта на нацистите още се помни.

Румен Радев брани България от евентуална война между Русия и НАТО

Нещо подобно можеше да се случи с България, ако беше продължила антируския си път от управлението на Борисов, когато бяха „уловени“ руски шпиони у нас.

При служебните правителства на Румен Радев обаче отношенията с Русия се затоплиха. Самият президент неотдавна обяви Крим за руски, а министърът на отбраната Стефан Янев, който е и бивш премиер, отказа да настани още американски военни бази у нас.

Именно Радев и Янев са хората, които са решени на всичко да не допускат България да бъде въвлечена във война между Русия и НАТО.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Радев бесен! САЩ няма да брани България, хвърля я за мезе на Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!