Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Дейли Мейл": Макрон има гей любовник, Брижит е съсипана

"Френският президент Еманюел Макрон поддържа тайна гей връзка, за която съпругата му Брижит е научила наскоро", хвърли бомба британският в. "Дейли Мейл". Жълтото издание се позовава на базирания във Франция журналист Никола Призе. 

Авторът на сензацията твърди, че първата дама на Франция преди време е получила анонимно обаждане по телефона, предупреждаващо я, че в моменгта благоверният й се гушка с мъж. Въпреки проверките на най-високо ниво на сигурността на всичките й устройства, доносникът успял да се свърже с 68-годишната жена и дори посочил къде точно е срещата.

"Властите в Париж потвърдиха информацията за обаждането. Представителят в Сената (горната камара на френския парламент) Франсоа Патриа потвърди, че г-жа Макрон е останала съсипана от телефонното обаждане, според което 44-годишният й съпруг е с любовник", посочи още вестникът.

През април 2022 г. французите ще гласуват за президент. Настоящият държавен глава даде своята заявка за втори мандат, а като основен негов съперник се очертава консерваторът Ерик Земур, който се обяви категорично против ЛГБТ- идеологията и хомосексуализма.

Еманюел Макрон от своя страна, редовно се озовава в опасна близост до разголени младежи, с което само налива допълнително масло в огъня.

'Дейли Мейл': Макрон има гей любовник, Брижит е съсипана

Също така, той е отявлен привърженик прогресивните политики по отношение на ЛГБТ общността и хомосексуалистите.

Президентът и половинката му Брижит се запознават пррез 1993-а година, когато тя е на 39, а той - на 15. Русокосата дама се развежда със съпруга си, с когото имат три деца, за да върти любов с младия ученик.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: "Дейли Мейл": Макрон има гей любовник, Брижит е съсипана - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!