Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По заповед на Радев: Стефан Янев ликвидира 4-те американски бази у нас!

Стефан Янев работи в полза на Кремъл?

Военният министър Стефан Янев продължава да лази по нервите на американците. След като стопира процеса по създаване на допълнителни военни бази на НАТО у нас, сега министър Янев се е заел с унищожаването и на вече съществуващите.

Проверка установи, че договорът между България и САЩ за ползване на тези съоръжения от американски войници на българска територия е отдавна изтекъл. Това се е случило през 2016 г., тъй като споразумението е било сключено през 2006 г. за срок от 10 години.

Интересно защо обаче вече шеста година тези бази продължават да се ползват от САЩ, и то абсолютно безплатно. Именно това иска да промени Стефан Янев с мощната подкрепа на президенството.

Министърът на отраната се превръща в знакова фигура срещу НАТО. Той си позволи да участва в митинг срещу НАТО, съобщи Novetika.com. Група от около 20 човека са се събрали преди ден пред министверството, за да скандират възгласи в полза на Янев и против НАТО, както и да размятат знамена с надписи „Русия и България завинаги заедно“. Стефан Янев е излязъл при тях да ги поздрави и е благодарил за подкрепата, като е подчертал, че за него ключов винаги е бил националният интерес.

Повечето големи медии подминаха всичко това, но според анализаторите самото присъствие на Янев сред тези хора е предателство спрямо НАТО и измяна на евроатлантическите ценности. Дори се счита, че в други страни това ще доведе не само до уволняване на министъра, но и до военен съд, тъй като Русия е обявила НАТО като свой враг, а България е част от НАТО.

В България обаче това няма да стане, дори няма да бъде освободен от поста си, тъй като президентът Румен Радев е зад гърба му. Премиерът Кирил Петков пък изглежда „разкрачен“ между това да угоди на своя ментор Радев и на Запада.

Вече се говори, че Стефан Янев е нает от Кремъл, а целта е отслабване на евроатлантическата армия, като направи България „троянски кон“ за Русия в НАТО. Този заговор е дирижиран под прякото наблюдение на Румен Радев, твърдят някои специалисти.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: По заповед на Радев: Стефан Янев ликвидира 4-те американски бази у нас!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!