Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Интересно, тези хора деца нямат ли – има още доста министерства

May be an image of 3 people and people standing

Съпругата на Лорер оглави кабинета на Асен Василев

МС скри къде са работили досега назначените в политическите екипи на вицепремиерите, защото това били "лични данни", съобщава "Сега".

Кви CV-та, бе, те са за пейзаните:
За тез е достатъчно: членство в ложите, участие в ЛГТБ парадите, дипломки и специализации от ляволиберални у-тети, стаж в НПО-тата на Филантропа.
| glasove.com

Румен Петков

Господин Лорер е ключов министър. Госпожа Лорер – шеф на кабинета на вицепремиер. Интересно, тези хора деца нямат ли – има още доста министерства.

Разбира се, че трябва да смажем КПКОНПИ, за да не възникват въпроси, относно кофликт на интереси.

Премиерът има 17 съветници. Не говорим за имена, нито за заплатите им. Госпожа Лорер, като заместник-министър, имаше само 5 съветници.

Очевидно е, че промяната бележи върхове, непостижими за бедната ни държавица допреди няколко месеца, но постигнати с радост и усмивка.

Промяната продължава! Плащайте си данъците и осигуровките и за другото нямайте грижа.

Идеалист:
Бати Бойко не ги назначаваше, поне им купуваше вили, къщи и т.н. Поне не смесваше домашните работи с държавните. На фона на тези нахалници, да ме прости Господ, Бати Бойко ми изглежда много стойностен човек. Преди 2 месеца не ми е минавало през ума, че ще го помисля. До къде достигна падението на България!

Супер:
Харвардски семейно олигархичен модел на управление измества мутренско-милиционерския модел на Борисов. Резултатът е ниски пенсии, високи цени, инфлация, високи цени на енергоносителите, васална външна политика, национално предателство и дупедавство, нефелни обещания за мостове и тунели, нулева борба с корупцията.
| glasove.com

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!