Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Астрологът Силва Дончева: Време разделно е за Европа и света. Кабинетът на промяната има краен хоризонт до пролетта на 2023 г., той е път към нов вид диктатура

Силва Дончева

Време разделно е за Европа и света.

Всяко следващо правителство ще руши стъпка по стъпка света, който познаваме, изпълнявайки планове, които не са създадени в България. Това ще е промяната.

Интервю на Мая Стоянова

-Г-жо Дончева, в края на 2019 г. в интервю за Faktor.bg обявихте, че “идват нов вид политици, с изненадващи идеи, силно предразположени към диктатура”. Предсказанието  ви звучеше екзотично, но в края на 2021г. част от него сякаш е реалност. Тези, които днес управляват, ли са новият вид играчи, ще направят ли промяна или да очакваме изненада?

-  Целия свят по принцип след съвпада на Сатурн и Плутон през януари 2020 г. върви ускорено към диктатура. Хоризонтът е над 30-години. В момента ние сме в началната фаза на този процес.

В този смисъл сегашните политици са част от стъпаловидното преустройство на света и неговото трансформиране. Всяко следващо правителство ще руши стъпка по стъпка света, който познаваме, изпълнявайки планове, които не са създадени в България.

В този смисъл правителството на “Продължаваме промяната” е следващата стъпка към установяване към нов вид диктатура. Дали това ни харесва или не - е друг въпрос. Всъщност много хора не го осъзнават, защото цялата картина е много скрита и хората виждат само отделни фрагменти на тази чудовищна трансформация.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Дори вълната на протести, заливаща Европа, е нож с две остриета, защо тя може да свали сегашните елити, които все пак са възпитавани в едно  по-демократично общество. Така те могат да бъдат заменени с още по-свирепи нови елити от млади хора, не познаващи миналото, без опит и далновидност, които опиянени от властта и новите технологии да наложат още по-недемократични закони и мерки в името на добруването. Диктатурата винаги идва в името на благото на мнозинството. Така че, новите управляващи ще направят новите стъпки към ограничаване на гражданските и човешки свободи. Това ще е промяната.

-  Как задаващата се диктатура кореспондира с втория мандат на президента Радев?

-  И първият, и вторият мандат на президента Радев е обвързан с една задокеанска политика, която е свързана с идеята за Триморието, поради което България трябваше да бъде управлявана от натовски генерал. Преиграването с БСП и Русия е част от цирка и прах в очите на електората на БСП. 

Разбира се, това е опасна игра, защото чисто духовно и дори физически да бъдеш във военна организация, насочена срещу Русия, е пагубно поведение. България трябва да запази пълен неутралитет. Надявам се, тъй като и Румен Радев и военния министър са представители на двойни знаци: Близнаци и Риби да успеят да се нагодят бързо към неблагоприятната ситуация, като трансформират идеята, че може да си в НАТО, но никога срещу Русия. 

В тази връзка ще  се закупи нова военна техника, ще има преразглеждане или нов/и военни договори. Очевадно е поради факта, че Юпитер навлиза в Риби да има тенденции към раздвояване, колебание, чудене и двоумение по този въпрос. Явно през 2022 г. няма да имаме ясна военна външна политика, ще лавираме, ще се  прикриваме и ще се измъкваме. Ще се опитаме да компенсираме със затягане на вътрешните мерки: ориентиране към зелена енергия, ковид мерки, ваксини, раздаване на компенсации и помощи и други подобни дела.

В този смисъл диктатурата ще си върви активно.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

-  Какъв ще е хоризонтът на новия кабинет, вещаят ли звездите предсрочни избори през 2022 година?

-  Този кабинет ще провежда много нови политики и затова няма да изкара пълния си мандат, и ще претърпи поредица от кризи. Още през февруари 2022 г. ще има проблем свързан със съдебната власт, ще възникне юридически проблем, ще бъдат подложени на промяна много договори и споразумения. Много стари политики ще се срутят.

От втората половина на май до края на годината ще има изключително голяма напрежение, свързано с непрестанни и изненадващи протести, стачки, митинги и бунтове. Ще има силно напрежение със синдикатите. Тогава правителството може да подаде оставка във всеки един момент.

Енергийната политика ще бъде с огромни изненади и реформи, които ще създават тежки конфликти и скандали.

Ще има огромни медийни сензации в периода от май до декември 2022 г. И всеки един от тях ще поставя правителството на ръба.

Ако все пак кабинетът преодолее тези революционни и много остри моменти, може да има краен хоризонт до пролетта на 2023 г.

Същевременно над върха на българския хороскоп се движи изключително сложна планета като Плутон. Той е символ на смърт и фалити, на тотално преобръщане.

Плутон изисква пълна промяна, която трябва да стане по един или друг начин, доброволно или не. Той управлява финансите, банките, застрахователите, имотите, обществените фондове, включително и европейските такива. Всички тези направления ще претърпят огромни промени. За много хора и фирми те ще са повече от трудни, а за някои катастрофални. Много хора ще загубят имотите си.

Най-опасни за правителството са евентуални нови конфигурации в Парламента, които могат да се преструктурират, да нарушат мнозинството и да гласуват вот на недоверие.

- От година тече война между институциите, а обществото е разделено и противопоставено - загубиха ли смисъл мирът и единението?

- Ние сме във война и за какъв мир може да става въпрос. Принципът “разделяй и владей” ще е още по-активен в следващата 2022 г.

Икономическата криза ще ускори този процес, както и истерията с Сovid-19, която за съжаление няма да се намали.

- Анализатори предричат, че светът е пред истинска война, 172-хилядна руска армия е струпана на границата с ¿-кр@й н@, Европа е заплашена от енергийна и бежанска криза, коронавирусът мутира непрекъснато и взема жертви - през какво чистилище трябва да минем, има ли все пак повод за оптимизъм.

- Не, война няма да има, поне не глобална или ядрена. САЩ не са готови затова, те ще решават проблемите си все още по по-перфидни и задкулисни методи. 

В следващата година Америка ще натрупа нови несметни богатства, защото е в Плутонов възврат. Русия, дори и да си върне ¿-кр@й н@, това няма да е повод за война.

Европа обаче наистина ще трябва да се справя със сериозна съсипваща енергийна криза, вследствие на което ще има много фалити, огромни финансови и икономически затруднения и проблеми. Социалното недоволство ще нараства, ще има протести и бунтове. За съжаление ще нарастват и социалните помощи и бедните.

В Европа се провежда съвсем съзнателна политика на масово заразяване с цел преекспониране и истеризиране на една не особено голяма и разбира се изкуствено създадена медицинска криза. 

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Създателите на този многообразен и мащабен сценарий няма да спрат и през 2022 година и за съжаление, който се уплаши и направи лоши избори за собственото си здраве ще  пострада. 

Целите на това мероприятие са хиляди и те се следват методично, въпреки че на повърхността решенията на политиците изглеждат налудно.

Така благодарение на страха, ще се окажем в нов икономически, финансов, енергиен, социален, здравен и емоционален свят, свят без особени избори, свободи и права. Разбира се, ще започнат да се оформят и успоредни, противопоставящи се, съпротивляващи се центрове на съпротива, която рано или късно ще успеят, защото краката на лъжата са къси.

С една дума на война като на война. Време разделно е за Европа и света.

- Каква 2022 да очакват родените под зодиакалните знаци:

Овен: Родените под знака на Овен трябва да избягват промените и започването на нови неща през следващата година. Те трябва да се придържат и да пазят статуквото. Добре е да се придържат към по-традиционен и консервативен начин на поведение. Родените в трета декада след 14 април е добре да обърнат внимание и на здравето си, както  и това на близки роднини. Те трябва да избягват задкулисните, нечестни и тайни начинания. Възможно е да бъдат излъгани и подведени.

Телец: Родените под знака на Телец не са в най-чудесната си година. Те трябва да бъдат бдителни. Могат да имат професионални неблагополучия, ще трябва да сменят посоката, да оставят старите занимания, ще изпитват редица затруднения. Годината е подходяща за започване на нещо ново и необичайно. Могат да се срещнат нови хора и да започнат нови приятелства. Най-добре финансово ще са родените след 16 май до края на периода.

Близнаци: Родените под знака на Близнаци за съжаление ще имат една хаотична и объркана година, в която постоянно ще бъдат на кръстопът, ще се съмняват, объркват и чудят накъде да поемат и какво всъщност да правят. Това ще е година на дилеми и постоянна смяна на посоките. По-уверено ще се чувстват родените след 5 юни и до края на зодията, но и те ще изпитват противоречия и трудно ще запазват хармонията. Добре е да пазят статуквото, доколкото е възможно. Дисциплината и спокойствието ще са добродетели.

Рак: Родените под знака на Рак е добре да се раздвижат през тази година. Те могат да разширят, усъвършенстват и развият всичко, с което се занимават. Това е година на действието, интуицията, пътуванията и разширението. Това ще е най-характерно за родените между 28 юни и 18 юли. Те ще са най-успешни.

Родените от 21 до 28 юни ще имат едно по-объркано лято, могат да загубят пари или плановете им да се нарушат. Родените след 18 юли пък трябва да внимават относно здравето си, както и на това на други хора около тях, при тях има опасност от измама и задкулисие.

Лъв: 2022 няма да е най-успешната година за този по определение късметлийски знак. Родените под знака на Лъв трябва да се пазят от внезапни финансови загуби. Трябва да избягват нестандартното, рисково и хазартно поведение. Могат да бъдат подведени от приятели. Имиджът може да пострада. Много от родените под тази зодия ще променят работата и средата си, ще има затруднения и ограничения. По-успешни ще са тези, които са родени между 22 и 29 юли.

Дева: пролетта на 2022г. няма да е най-добрият сезон за всички родени под знака на Дева. Те ще се чувстват объркани, раздвоени и несигурни. Затова не е подходящо да се вземат големи решения. Периодът след 15 май докъм 1 ноември ще е по-спокоен и нещата ще се уреждат по-добре. Девите родени между 13 и 17 септември трябва да внимават, както за здравето си, така и да не бъдат излъгани  и самотни. Трябва да пазят отношенията си и да не изпадат в песимизъм. Най-стабилни и успешни ще са родените след 17-18 септември.

Везни: Родените под знака на Везни като цяло ще имат една добра година и могат спокойно да доразвиват добрите неща, които са постигнали през 2021г. Този знак все повече излиза от тежките предишни години. Подходящо е да се доизграждат и укрепват нещата. Може да има стабилизация, повишение и удовлетворение в работата. Време е за решаване на юридически въпроси и подписване на договори. Изключение в някаква степен са родените след 16 -17 октомври. Те трябва да внимават за здравето си, както и за това на близки хора. Могат да бъдат самотни и объркани, да имат загуби. Добре е да пазят статуквото.

Скорпион: Родените под знака на Скорпион трябва да включат интуицията си максимално през 2022 г. Те могат да имат успехи, само ако променят статуквото, поемат по нови пътища и следват чувствата си. Някои ще загубят работата си, а други пари, но могат да намерят и нови много по-успешни посоки, ако се размърдат извън установеното и излязат от зоната на комфорта, който така или иначе ще се обърка. Родените под Скорпион  сякаш ще са разделени на две, много загуби, но и много победи. Най-важното е да слушат сърцето си и вътрешния си глас. Разсъжденията и сухите изчисления няма да са им от полза.

Стрелец: Родените под знака на  Стрелец, трябва през 2022г., да озаптят авантюристичната си природа  и да бъдат по-сухи, дисциплинирани, концентрирани и обрани. Така могат да са много по-успешни и да избягнат капаните на живота. Проблемите ще идват от желанието за свръх успех, прекомерните раздути очаквания, поемането на повече от възможните задачи. В тези случаи ще има разочарования, провали, хаос, обърквания и самота. Негативните тенденции са най-силни при родените след 14 декември, те могат да имат различни неблагополучия. Затова е добре да пазят статуквото и дисциплината.

Козирог: Родените под Козирог ще навлязат в една доста по-добра година за тях. Те ще имат повече успех, разширение и личностно развитие. Тази тенденция е най-силна през пролетта на 2022г. Затова трябва бързо да вземат решенията си. Те могат да разчитат на приятелите си, на връзките си, ще имат добър имидж.

Все пак през лятото на 2022г. ще има някои неблагополучия при родените между 23 и 20 декември. Напрежение ще има и при родените след 17 януари. Те могат да има здравословни неразположения, както и да срещнат сериозни професионални усложнения.

Водолей: Родените под знака на Водолей ще имат една доста тежка година. Те трябва да внимават за финансите си и да не предприемат рисковани и екстравагантни решения. Могат да бъдат подведени от приятели. Ще пострада имиджа. Добре е да се внимава и за внезапни обрати със здравето.  В професионален план също ще има доста затруднения. Като цяло политиката трябва да бъде към изчакване и търпение. Не е време за нови и мащабни проекти.

Риби: Родените под знака на Риби ще имат една много добра година. Пролетта на 2022 година ще е подходяща за нови начинания и проекти. Те могат да разчитат на нови решения, добър имидж и чудесни връзки и приятели. Финансовото положения ще е най- добро при родените след 5 март и особено след 16 март. По-голямо внимание на здравето си трябва да обърнат родените между 13 и 17 март. Те ще са по-объркани и разсеяни, могат да напълнеят, да пренебрегнат нещо или да забавят лечение. Възможни са и грешни диагнози.

Източник/ци: Астрологът Силва Дончева: Кабинетът на промяната има краен хоризонт до пролетта на 2023 г., той е път към нов вид диктатура - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!