Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев размаха пръст на ЕС: За санкции срещу Русия без мен! Избирам сигурността на България

Румен Радев размаха пръст на ЕС: За санкции срещу Русия без мен! Избирам сигурността на България

Румен Радев не приема новите санкции срещу Русия и е “за” диалог!

Радев за санкциите срещу Русия

Ситуацията с Украйна и приемането й в евроатлантическото семейство поражда огромна вражда между Русия и Запада. Тази вражда може да направи нови икономически санкции срещу държавата, водена от Владимир Путин.

Европейските лидери обаче са разединени по този въпрос. Някои считат, че трябва да има санкции, за да се покаже твърдост, но други обаче предпочитат диалога и преговорите, защото само така ще се осигури сигурност в Европа.

Сред вторите е българският президент Румен Радев. На среща в Брюксел ген. Радев се обяви срещу санкциите срещу Русия с аргумента, че е нужен диалог, писа Дневник.

“Има напрежение и затова трябва да се търси диалог. Засега въпросът за сигурността на Европа се обсъжда от САЩ и Русия, ЕС липсва, което е голяма грешка.”, смята Радев.

Румен Радев не иска санкции срещу Русия

Откакто е президент на България, Румен Радев нито веднъж не е подкрепил санкции срещу Русия и винаги е настоявал за диалог с Владимир Путин. Според бившия летец тези санкции са неефективни и от тях повече страда ЕС, отколкото Русия. Освен това заплашват сигурността и целостта на Европа.

Тази позиция е поредният удар, който САЩ получава от Румен Радев. Преди месец и половина държавният глава обяви Крим за руски, а преди дни подкрепи изявлението на военния министър Стефан Янев, който каза, че не ни трябват нови американски военни бази. Освен всичко друго ген. Радев продължава да бъде непреклонен по въпроса с приемането на Северна Македония в ЕС.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Румен Радев размаха пръст на ЕС: За санкции срещу Русия без мен! Избирам сигурността на България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!