Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Янев довърши САЩ: България гледа себе си, чужди интереси не ни интересуват!

Стефан Янев довърши САЩ: България гледа себе си, чужди интереси не ни интересуват!

Стефан Янев продължава да е безкомпромисен по отношение на базите на НАТО в България!

Министърът на отбраната не спира да говори неприятни за САЩ истини. Стефан Янев изглежда като човек, който иска да работи изцяло за интересите на България, което е в разрез с позицията на Америка.

Военният министър преди дни се обяви против допълнителните бази на НАТО у нас. Той бе категоричен, че такива не бива да има, защото са в противовес с националния ни интерес.

Навръх Бъдни вечер Янев обясни своята позиция, като още веднъж я затвърди. Той поясни, че България е член на НАТО, но това не значи, че трябва да губи своята идентичност, писа Haira.bgvest.eu.

Стефан Янев довърши САЩ и НАТО

„България трябва да развива себе си във военно отношение, така ще бъде пълноправен член на НАТО. В най-кратък срок трябва да се започне модернизацията на бронираните машини за сухопътните войски.“, заяви министър Янев.

По думите му се разбира, че той ще залага на модернизирането на българската войска и нейното усъвършенстване и развиване, а няма да разчита само и единствено на НАТО за сигурността на България. Бившият премиер вижда така едно пълноправно членство в НАТО, а не като предишните управляващи, които разчитаха само на помощ отвън.

Стефан Янев обаче подчерта, че засега няма подкрепата на премиера Кирил Петков и затова не се знае дали ще успее да осъществи всичките си идеи. Счита се обаче, че президентът Румен Радев го подкрепя и стои зад него.

„Крайно време е българските политици да се научат да мислят за българския интерес, а не за чуждия. България не бива да бъде обект на чужди интереси“, заяви Янев, намеквайки, че базите на САЩ у нас не са в полза на България.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Стефан Янев довърши САЩ: България гледа себе си, чужди интереси не ни интересуват!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!