Борисов: Срам ме е като се сетя какво сме правили

May be an image of 3 people
Колажи и карикатури | Facebook

Срамувам се какво сме правили, но Рашков ги върши същите, коментира Бойко Борисов в интервю за "24 часа".

Думите му са по повод действия на първото негово правителство и действията на МВР тогава, които той сравнява със сегашното под ръководството на Бойко Рашков.

"Ние сме правили същото и ме е срам като се сетя какво сме правили. Заради това сега е много оздравителен период за партията и хората в нея, за да не допуснеш повече такива грешки", гласи равносметката на Борисов.

"Те летят по нанадолнището с пълна сила, повтаряйки всички наши грешки. Само че ние го грешахме за една година, а те го грешат за един ден.

Прокуратурата и МВР са разследващи органи, те не трябва да се превръщат в репресиращи. Ако има промяна и ако има логични предложения, така че да няма законова възможност това да се допуска, то тогава кой човек е там няма да има никакво значение. Именно заради това в МВР разделихме политическото от професионалното ръководство. А сега министърът в МВР е всичко", добави той пред "24 часа".

Петролните калинки на Бойко лапат по 50 млн. на месец от контрабанда през 3 вериги бензиностанции. Част от кеша заминава директно за чекмеджето в Банкя

May be a cartoon
Колажи и карикатури | Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Срам ме е като се сетя какво сме правили

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!