Петролните калинки на Бойко лапат по 50 млн. на месец от контрабанда през 3 вериги бензиностанции. Част от кеша заминава директно за чекмеджето в Банкя


Връзката между Буци и Ники Митничаря е контрабандата на гориво за 50 млн. лева на месец

Поредно разкритие на Narod.bg за петролните калинки на Бойко Борисов – Ники Митничаря, Мишо Булинса и Любо – тримата играчи под чаръна на ГЕРБ правят по 50 млн. лева от контрабанда на горива, ощетявайки бюджета с неплащане на акциз и ДДС.

Част от кеша заминава директно за чекмеджето в Банкя, категоричен е източникът на Narod.bg.

СХЕМАТА

Николай Филипов – бившият съпруг на екс депутатката Калина Крумова, който заради връзките си в Агенция „Митници” е познат и като Ники Митничаря, Михаил Иванов – Мишо Булинса и сенчест бизнесмен, споменат като Любо, са инициаторите на схемата с доставка на контрабандно гориво до три вериги бензиностанции, които се управляват съответно от фирмите „Интерспид”, „Енерджи” и „Алекс 33”.

Босовете зад сенчестите дружества са споменати в сигнала до Narod.bg с малките си имена – Митко, Марко и Сашо.

Именно те продават контрабандата, осигурена от Митничаря, Булинса и Любо.

ВРЪТКАТА

Измамата с необявеното гориво става с манипулиране на фискалните системи на трите вериги бензиностанции, както и на нивомерите в резервоарите! По този начин контрабандистите прибират акциза и ДДС, а бюджетът се ощетява с 50 милиона лева на месец, категоричен е източникът на Narod.bg.

Още един важен детайл, който може да послужи на МВР и НАП да разбият бандата от обкръжението на Бойко – контрабандното гориво се доставя от Жоро Бургаския, който плаща по 300 лв. на цистерна на митничари и на служители на БГ ТОЛ, за безпрепятствено пътуване на камионите с контрабандно гориво.

„Усвоените” от колосалната далавера пари пък се изпират през верига ресторанти в Студентски град, за което помагат управителите на мафиотските кръчми.

Доскоро един от най-важните в схемата – Ники Митничаря, беше до скоро домашен арест, но дори от вкъщи бившият съпруг на Калина Крумова успявал да ръководи престъпния бизнес с гориво.

Преди време при обиск във фирмената му каса бяха намерени 12 милиона контрабанда на горива, припомня Narod.bg. Нашият източник подчерта, че заради огромните суми, с които работи Ники митничаря, бургаският му офис е по-труден за обир от БНБ – няколко „КПП”та с жива охрана, металдетектори и 100 процента видеонаблюдение.

Източник/ци: Петролните калинки на Бойко – Ники Митничаря, Мишо Булинса и Любо лапат по 50 млн. на месец от контрабанда през 3 вериги бензиностанции - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!