Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Защо инжектирането на деца започва от Велико Търново, а не от децата на премиера Петков, децата на всички министри, депутати и прочее?

May be an image of one or more people

Николай Марков

Защо инжектирането на деца започва от Велико Търново, а не от децата на премиера Петков, децата на всички министри, депутати и прочее? Личният пример е важно нещо в демократичните страни, нали! Хайде сега вместо да ни пускат по телевизиите продуктово позиционирани мами и дечица умиращи от желания да се инжектират, нека започнем от Министерски съвет. Първо децата на първите държавни и партийни ръководители, после на техните подлоги и чак накрая на опашката да бъдат децата на бъдещето т.е нашите.

Действайте, господин Петков! Забийте една спасителна игла на детето си.

Nikolay Barekov: Петте ми деца от бебе до 15 годишен минаха ковид от леко по-леко и си имат антитела, някои от тях и без да разберат. Що за родител трябва да си, за да водиш за ваксинация с експериментален разтвор здравите си деца? На практика - като на заколение. На нас като родители никога не би ни минало през акъла такава престъпна идея.

И защо трябва съгласие само от единия родител, а не от двамата? Идиоти винаги има навсякъде, каква е гаранцията, че единият родител не е полуфабрикат или либераст с промит гладък мозък от глобалистите, а другият да е просто нормален и мислещ човек. Това е експеримент с живи хора и деца, който НЕ Е включен в задължителния имунизационен календар на Република България! Трявбва да има задължително съгласие от двамата родители.

Глобалисткият ляво-либерален проект на Америка и тукашните им политически бройлери като кирчо и асенчо ще свърши зле и то много бързо. Гладът е по-силен и от тока, а токът вече е непосилно скъп. Инфлацията стопи доходите ни. Но ваксинацията и сертификацията отнеха свободата и достойнството ни, сега ни отнемат и децата. Добре, че тези боклуци са тук за малко и скоро ще ги изпъдим с камъни. А те са най-важното за нас. Долу мръсните ви престъпни ръце от децата на България!

Как да оцелеем пандемията и мерките

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!