Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министър Сербезова: Решението за ваксиниране е лично, но и не е! Целта е имунизираните българи да станат повече! Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно...

Целта е имунизираните българи да станат повече, коментира новият здравен министър.

„Последни сме по ваксинация и трябва дълбоко да се замислим. Това заяви президентът Румен Радев при пристигането си за участие в заседанието на Европейския съвет в Брюксел, където държавните и правителствените ръководители от ЕС ще разговарят по различни въпроси, включително за овладяването на пандемията от Ковид, предаде БТА.“

Министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова се срещна с представителите на СЗО у нас д-р Скендер Сила и доц. Михаил Околийски. Д-р Сила поздрави проф. Сербезова с назначаването ѝ за министър, предаде поздрави и от регионалния директор на СЗО за Европа д-р Ханс Клуге и изрази надежда за продължаване на отличното сътрудничество с екипа на министерството, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Сребро или олово? Министър Сербезова - цар на лукса и купона – Явор Дачков: Не разбирам защо изтриха видеото от сватбата на министър Сербезова – Дачков също го изтри!

„За мен е удоволствие отново да работим заедно, този път в качеството ми на здравен министър. Както знаете, България има едно от най-ниските ваксинационни нива срещу COVID-19 в Европа. Затова и сред основните приоритети на правителството е повишаването броя на ваксинираните български граждани. В това отношение ще имаме нужда, и уверена съм, ще получим подкрепата на Световната здравна организация“, посочи министър Сербезова, предаде Нова тв.

В рамките на срещата бяха очертани приоритетните области на сътрудничество, като наред с изпълнението на дейностите по двугодишните споразумения и отговора на пандемията от COVID-19...

Сербезова допълни, че ще запази доброволната ваксинация до тогава, до когато е възможно.  

"Обмисляме формирането на съвет на науката, съвет за съхранение на живота. Ще използваме науката, за да убедим хората. Ще бъде преформулирана комуникационната кампания. Ваксините не са експериментални продукти и имат разрешение на употреба", каза министър Сербезова. 

Решението за ваксиниране е лично, но и не е. То е индивидуално, но ефектът е за всички, това заяви в „Още от деня” по БНТ здравният министър Асена Сербезова. „Колективната интелигентност не се осъществи в България”, коментира тя по повод на това, че страната ни е много далеч от препоръката за 70% ваксинация на населението.

Това ли е клипа с преформулираната комуникационната кампания или това е стария?

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Стотици затворници в китайски затвор заразени с коронавирус и нито един Фалун Гонг практикуващ

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Petel.bg - новини - Здравният министър: Целта е имунизираните българи да станат повече

Проф. Сербезова: Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно | glasove.com Новини

АФЕРА.БГ | РАДЕВ. ЕДНА ПАТКА МИСЛИЛА, МИСЛИЛА И … УМРЯЛА

Petel.bg - новини - Здравният министър Сербезова: Колективната интелигентност у нас не се осъществи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!