Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стотици затворници в китайски затвор заразени с коронавирус и нито един Фалун Гонг практикуващ

Dec. 7, 2021 | By a Falun Dafa practitioner in Hubei Province, China

(Minghui.org) Когато пандемията на коронавирус избухва в Ухан в началото на 2020 г., двеста до триста души в женския затвор на провинция Хубей са заразени с вируса и задържаните са изпратени на различни места за карантина.

Всички практикуващи Фалун Гонг, затворени заради практиката си, са събрани на едно място. Двама затворници са назначени да наблюдават всеки практикуващ и тримата остават в една килия. Повече от два месеца всеки от тях трябва да дава тест за коронавирус на всеки две седмици, включително кръвни изследвания и рентгенови снимки на гръдния кош.

Един ден всички затворници са събрани и поставени под карантина поотделно, оставяйки практикуващите сами в килиите им.

Оказва се, че въпреки факта, че голям брой от затворниците са били заразени с вируса, никой от практикуващите Фалун Гонг, предимно възрастни хора между  60 и 80 години, не е бил заразен.

След отслабването на пандемията всички практикуващи и затворници са върнати в затвора. Някои затворници казват: „Наистина е невероятно. Никой от тези хора на Фалун Гонг не е заразен, включително тези, които са били в гладна стачка или тези, които са били много слаби. Но вижте нас, които сме млади и здрави, всички сме заразени! Наистина има Бог [който ги закриля]!”

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Hundreds of Inmates at Hubei Province Women’s Prison Infected with Coronavirus, None of Them Falun Gong Practitioners | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!