Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кацаров се скара на водещите по bTV: Вие много искате да има локдаун

кадри  bTV

„Хората протестират срещу сегашните мерки, какво ли би станало, ако въведем локдаун? Локдаунът е тежък удар срещу всички“, това коментира по bTV служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Темата стана основна за гостуването му в телевизията. След като водещите Златимир Йочев и Биляна Гавазова обаче постоянно водеха разговора към затварянето, включително и с въпроси дали то не е по-добра мярка от зеления сертификат, той не издържа. „Вие много искате да има локдаун“, обърна се Кацаров към тях и подчерта, че пълно затваряне не се налага.  

Йочев и Гавазова веднага се оправдаха, че не искат такова развитие, но трябва да се знае дали ще се наложи. Веднага след това те опитаха отново да провокират министъра, като пуснаха кадри на протестиращи, които го следват, докато влиза в сградата на телевизията. Водещите поискаха да коментира ситуацията и попитаха да ли е чул какво искат от него.

„Вие ли го организирате?“, пошегува се Стойчо Кацаров. Той добави, че на протестиращите младежи сигурно им е платено, както и че вероятно това е част от предизборната кампания. „Аз не съм в предизборна кампания“, подчерта министъра.

Извън напрежението с водещите, Кацаров каза, че най-лошото нещо, което може да се случи е да свършат реанимационните легла в ковид отделенията в болниците. Той благодари на хората, които са приели и разбрали смисъла на мерките и зеления сертификат, което е много по-важно, отколкото засиления контрол на ситуацията.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Petel.bg - новини - Кацаров се скара на водещите по bTV: Вие много искате да има локдаун

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!