Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жак Атали: “По света ще настъпи такъв хаос, че народите сами ще си поискат Световно правителство - и ето ни”. Виждаме как пред очите ни се организира подобен хаос

/Поглед.инфо/ Добре, уж измислиха обяснение на британската криза с превозвачите - благодарение на Брекзит всички шофьори са си заминали. Да го допуснем.

Ами в САЩ? Уж оттук никой не си е ходил, напротив. Въпреки това цари криза именно с превозите и доставките.

Много е просто, това си е казано още от Жак Атали: “По света ще настъпи такъв хаос, че народите сами ще си поискат Световно правителство - и ето ни”. Виждаме как пред очите ни се организира подобен хаос. Те сега правят същото, което при нас Гайдар: рушат производствените вериги, като прерязват пътищата за доставки.

И сега чакат делегации с ключове на тепсии.

Значи, те вече имат План за синхронизиране на доставките, в използването на някакъв изкуствен интелект. А след това - спускаме се малко по-ниско - и план за всяко предприятие, за всяка транснационална корпорация. Държавен план. При нас не се получи, но при тях ще.

Ето го Атали на снимката. Вижте го какво добро старче? Нима тези честни очи могат да лъжат?

А след като има Световно правителство, значи ще има и световна валута. Това е логично - ако е нужен планов орган за световните превози, то е нужна и единна валута. Нужен е някой да я управлява - ето ги и тях.

Как кой, как да не са те?

Под разговорите за “валутни зони” ще ни дадат единна валута. Каква ще бъде тя? Биткойн, СДР, “Либра”, “Дием” или нещо различно?

Хазин да ни отговори.

Хазин да ни опище каква ще бъде световната планова икономика.

Михаил Леонидович, молим ви! Молим ви! Молим ви!

Атали междувременно разкри принципа, а той е съвсем друг: “”Световна разпределителна система”.

Вече знаем донякъде, видели сме, можем да си представим. В Разпределителната система цялата система ще работи за тези, които разпределят, а това може да бъде много малък кръг от хора (или вече свръх-хора). Изобщо ще бъде логично, ако икономиката ще се свежда до осигуряването на тези хора и тяхната сигурност.

Колко население е нужно, за да осигурят 100 семейства на банкери например? Толкова и ще останат (ако победят, разбира се). Плановото стопанство ще означава и планови неголеми заплати (или по-скоро Базови доходи).

А това значи намаляване на производството (заплатите са малки, няма особено за какво да се харчи - вашата продукция няма да я купят).

Това значи намаляване на доходите (производството е паднало, падат и заплатите).

Това значи и намаляване на производството (вашата продукция с малките си заплати не са я купили и отново съкращавате производството) - такава ми ти спирала.

Всичко това ще се съпровожда с намаляване на населението (бялата раса до нулата) (впрочем, измирането на руснаците започва през 1960-те години при разпределителната система. Ако някой се съмнява в това, да види статистиката).

В предела на населението ще останат толкова, колкото са нужни за обслужването на 100 семейства банкери (или бивши банкери).

Тук си имаме работа с цифрата 144 000 - именно толкова праведници трябва според идеята да попаднат в рая. Явно ще се изясни скоро как тази цифра ще се свърже.

Интересен детайл, там е казано: “Всички тези хора са девствени”. Но ние знаем, че избраните далеч не са девствени.

Но ние знаем тези думи от превода. Как е всъщност. Може би някак си описателно, тип “никога не са познавали жени”.

Опа1 Това е някак си по-познато и придобива различен смисъл - кой не познава жените?

Същите онези. Сега виждаме логиката защо ЛГБТ се пробутва така.

Мисля, че всичко това ще се прояви в близкото бъдеще. “И светът на невидимото ще стане видим”. Нека видим този свят.

Още един детайл: Атали в своята книга обръща много внимание на канибализма, като нещо много важно. Уж, изяждайки някого, придобивате неговата сила (макар и никой да не го е питал за канибализма, никой дори не е споменавал).

Не знам какво ще означава това на практика, но ще си го отбележа.

Ще следим.

Превод: В. Сергеев

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Обяснение на британската криза - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!