Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министър Кацаров извърши истинско чудо! Никой до този момент не е успял да обедини ГЕРБ и БСП с общо искане на оставката му! Никой!

Министър Кацаров извърши истинско чудо с въвеждането на новите мерки! Никой до този момент не е успял да обедини ГЕРБ и БСП с общо искане на оставката му! Никой!

May be an illustration of one or more people
Колажи и карикатури | Facebook

Що се касае до въвеждането на зелен сертификат, мога да кажа, че дори Фашагите на Хитлер не са били толкова изобретателни в мачкането на някои етноси!

Да ограничаваш свободното предвижване на здрави и неосъдени хора е върховен акт на погазване на права!

Това не са противоепидемични мерки, а най-груб опит за удовлетворяване на корпоративни интереси!

Повече от година и половина властите не положиха никакви усилия да установят броя на преболедувалите и постигнали естествен имунитет!

И в този момент хиляди български граждани боледуват по домовете си и никой не го е еня как се оправят, камо ли да ги впише в някакъв регистър като преболедували!

По неофициални данни тези хора са вече около 2 000 000 (два милиона) души. Тоест, не е нужно да сме професори по математика, за да сме наясно, че над 50% процента от населението вече е придобило имунитет, било чрез ваксинация, било по естествен път.

Днес здравният министър направи най-страшното признание и то е, че в България липсват необходимите животоспасяващи лекарства срещу този вирус!

В системата на здравеопазване цари пълен хаос, а министъра на здравеопазването играе ролята на диспечер по уреждане на легло в болниците!

Мисля, че от тук насетне не е нужно да обяснявам защо е толкова висока смъртността в България, особено когато здравният министър публично заявява, че всеки седми постъпил в болница УМИРА!

В тази ситуация най-простото решение е просто тези, които взимат решения да спрат да се намесват в живота на хората и страната!

Гарантирам, че само след две седмици и без никакви мерки бройката на заразените ще започне да спада, а ако и послушните медии спрат ежедневно да насаждат страх, рязко ще спадне и смъртността в страната!

Незабавно да се организира кампания за здравно обслужване на хронично болните, както и кампания, която да успокои хората!

При шест милиона население просто не останаха хора за заразяване!

Всички усилия за успокояване на населението ще имат много по-голям успех от доказано неадекватните мерки и принудата, които се използват вече година и половина без резултат!

Димитър Байрактаров

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

May be an image of 1 person

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!