Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Димитър Байрактаров: Хората са с антитела след преболедуване и недоумяват защо ги принуждават да се ваксинират! Защо мълчите за 100 000 заразени на ден... Коментар на доц. Петър Атанасов. - Началник на ковид отделението в "Пирогов“ – Видео

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

Лекари отказват да се ваксинират и не са допускани до работните си места! За този факт съобщават рано тази сутрин медиите!

Хората са с антитела след преболедуване и недоумяват защо ги принуждават да се ваксинират!

Целта на ваксинирането според властите е да се изработят антитела, а лекарите твърдят, че ги имат, но не ги допускат до пациентите им! Дали пък не се цели нещо друга с ваксинирането, питат се хората! Лекарите заявяват, че са готови да излизат в отпуск, тоест с налагането на мерките ще се формира още по-голям недостиг от лекари и затрудняване на здравната система! Не се ли твърдеше, че се цели облекчаване на здравната система?

Тези хора защитават своето право на избор, което не желаят да бъде осъществено под принуда! Сега вероятно ще бъдат подобаващо оплюти и ще бъдат изкарани какви ли не и никой няма да каже, че и те спасяват хора и те са специалисти като своите колеги, но просто отстояват правото си на избор!

В същото време здравния министър на Великобритания заяви, че се готвят за 100 000 (сто хиляди) заразени на ден след масовото ваксиниране! Рязко се повишава и броя на починалите, но за този факт медиите прилежно мълчат!

...

Когато един лекар чистосърдечно казва истината, не ни остава нищо друго освен да кажем- Шапки долу!

Коментар на доц. Петър Атанасов. - Началник на ковид отделението в 'Пирогов“

Тези хора всеки ден се срещат със заразата и много добре знаят каква е истината! Много ми е интересно ще посмее ли някой математик или псевдо анализатор да ги обругае!

Димитър Байрактаров

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!