Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Световните политически елити, предизвикали икономическата криза, си измислиха пандемия, върху която да хвърлят вината

Световните политически елити, предизвикали икономическата криза, си измислиха пандемия, върху която да хвърлят вината

Световните политически елити, предизвикали икономическата криза, си измислиха пандемия, върху която да хвърлят вината.

Световните политически елити чрез пандемията и коронавируса ще се опитат да ни пробутат, че те нямат вина за икономическата и финансова криза, която ще ни връхлети на световно ниво.

За това вирус като свинския грип и птичия грип, от които измряха много повече хора мина без да се създава пандемия, но с коронавируса бе наложителна,

за да има виновен за това, което сътвориха те самите от алчност и неспособност да управляват милиардите хора по света. Както се казва с един куршум два заека.

Много специалисти по света смятат, че този вирус е изкуствено създаден и целта му е да се освободи тежестта върху пенсионните световни фондове. И не случайно най – много удари Италия, където има много застаряващо население.

В същото време пострадалите в САЩ и Русия също са много. Причините в Русия са нездравословния начин на живот, лошо хранене и много пиене, което води до недобро функциониране на организма, а в САЩ масовото затлъстяване от веригите за бързо хранене. Световният елит се освобождава от по – лошия човешки материал със слаба имунна система. Няма по – голям инструмент за манипулация и подтискане на непокорство от страха. Не на последно място е финансовия аспект на пандемията, където тестове, ваксини, маски са си печатница на пари. Пари, които световния елит си прибира по този начин. Пари, които е раздал през годините чрез държавите под различни форми. Сега си ги прибира чрез пандемичната обстановка.

Кристиян Коев

Пандемията с мерките

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Десетте Нови Заповеди: 1. "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Как да оцелеем

Източник/ци: Световните политически елити, предизвикали икономическата криза, си измислиха пандемия, върху която да хвърлят вината

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!