Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Годеницата на починалия Ангел разкри (подозрителни) детайли около трагедията

Мистерия: Поп-фолк певецът Ангел издъхна в 'Исул'

Годеницата на поп-фолк певеца Ангел - Христина Пейкова, сподели трагични подробности от последния им разговор. Днес стана ясно, че младият изпълнител е починал внезапно в столичната болница ИСУЛ от коронавирус. Почернените близки на звездата обаче твърдят, че много неясноти около смъртта му.

Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за Ковид. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му. 

"Вика линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат. Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, говореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата му Христина Пейкова. 

След няколко дни престой в лечебното заведение без обяснение, лекарите решат той да бъде преместен в болница ИСУЛ. "На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода", допълни тя.

Годеницата на изпълнителя споделя, че през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато последно се чуват, той й споделя, че са започнали да му вливат успокоителни.

Интубация с кислород и успокоителни?! За тези, които знаят какво означава това не остават никакви съмнения...

"Вечерта в 9:30 му пиша как е, а той ми пише- добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи, при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо.

Годеницата на починалия Ангел разкри подробности около трагедията

Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболяване, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили, те отговориха, защото нямали телефон", допълни още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха за смъртта на изпълнителя, но отказаха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече подробности. А близките на изпълнителя са готови да търсят докрай причината за смъртта на Ангел.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Годеницата на починалия Ангел разкри подробности около трагедията - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!