Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Емануела: Министър Кацаров си извъртя г*з@ и обрече България!

Екстравагантната Емануела е твърдо против мерките против коронавируса, които се взимат у нас, а и по цял свят!

Фолк певицата Емануела е може би най-ангажираната политически в своя бранш. Красавицата не спира да си изказва мнението по жизнено важни теми във Фейсбук.

Изпълнителката на “Таралеж в твоите гащи” е едно от известните лица, които от над 1 година се борят срещу противоепидемиологичните мерки, които се налагат у нас. Миналото лято дори се включи в един от протестите срещу правителството на Бойко Борисов.

Днес обаче родената с името Емилия певица е твърдо против и новия здравен министър д-р Стойчо Кацаров, който от 7 септември наложи сходни на предходните Ковид мерки.

emanuela_480x480-1

Емануела срина здравния министър

“Този е абсурден! В болниците се знае кои лежат. От години там се вижда едно и също. Лошото е, че преди този говореше друго, а сега си извъртя г*з@. Тези мерки са глупави, неадекватни, непремислени и обричащи” – изригна Емануела в социалната мрежа.

Тя е на мнение, че в болниците са предимно възрастни хора и затова е нормално смъртността да е такава. Затова не бива да се взимат драстични мерки срещу т. нар. пандемия.

Припомняме, че преди да стане министър, д-р Кацаров говореше по студиата, че трябва да се спре с тези затваряния на страната. Днес обаче прави същото като предшествениците си Ананиев и Ангелов.

Емануела има личен мотив да е твърдо против мерките срещу Ковид-19. Тя е представител на един от най-засегнатите от кризата сектори. По време на пандемията участията на фолк певицата драстично намаляха, по едно време дори напълно спряха, а така спряха и доходите й.

Певицата често предизвиква вниманието и с интересни публикации във Фейсбук относно ваксините срещу COVID-19. От тях става ясно, че тя няма да се ваксинира, тъй като не вярва в ефективността на настоящите ваксини. Все пак признава, че ако я заставят да се ваксинира, ще го стори с руската “Спутник V”, тъй като вярва най-много на руснаците.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Емануела: Министър Кацаров си извъртя г*з@ и обрече България! – Паралел 42

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!