Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Последната надежда угасва! Уволняват Атанас Мангъров заради COVID ваксините

Атанас Мангъров в центъра на огромен скандал!

Уволнението

Доц. Атанас Мангъров е напът да остане без работа. Това става възможно заради огромния скандал, който се разрази между него и началника му проф. д-р Татяна Червенякова.

Причината е в различите твърдения, които двамата споделиха публично относно ваксинираните срещу COVID-19. Доц. Мангъров разкри, че негов пациент, който е бил ваксиниран срещу коронавирус, е починал. Директорката на Инфекциозна болница обаче отрече, че са имали такъв пациент.

Както е известно, Атанас Мангъров е началник на Детската клиника към тази болница, а също така завежда и Ковид отделението там.

В интервю пред Евроком той разкри, че е имал възрастен ваксиниран пациент, който 20 дни е бил на кислородно дишане. Впоследствие е починал в „Токуда“.

Уволняват доц. Мангъров?

„Кой лъже и защо лъже, не знам, страх ме е да си го помисля даже. Но много е дразнещо, когато хора, които се появяват в клиниката по веднъж на две седмици и въобще не са в час с това, което се случва в клиниката…“, каза доц. Мангъров в ефир, визирайки именно проф. Червенякова.

Тези думи обаче могат да му костват работата в Инфекциозна болница. Те уронват престижа на началника на лечебното заведение и се счита, че проф. Червенякова ще отвърне на удара, като уволни доц. Мангъров.

Разбира се, най-известният инфекционист у нас няма да остане гладен. Той има и частна практика, като цените за един преглед са от 100 лв. нагоре.

Антиваксърите са на мнение, че от Инфекциозна болница умишлено се дистанцират от Атанас Мангъров, защото той може да им докара страшни главоболия с пропагандата за коронавируса.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Последната надежда угасва! Уволняват Атанас Мангъров заради COVID ваксините

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!