Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато някой нарича несъгласните с него хора, „идиоти“ , логично е да се помисли дали самият той не е просто един (без)полезен такъв

Материал за размисъл:

Хората, които се ваксинират не са „идиоти“ (по Кунчев). Те си имат своите страхове, подписали са информирано съгласие и са поели рисковете и отговорността за себе си и както им се казва и за другите. В епидемиологично отношение, те не са по различни от неваксинираните – могат да се заразяват и да заразяват. Те са приели, че ако се заразят няма да умрат.

Хората, които не се ваксинират също не са „идиоти“ (по Кунчев) . Те също си имат своите страхове, съображения, поели са за себе си риска да се заразят и да умрат. Те считат, че тези които не са съгласни с тях могат и трябва да се ваксинират. И едните и другите са мислещи ХОРА. „Световната Ковид лаборатория“ (Израел) е с по-лоши показатели от „страната на идиотите“ и въпрос на време е това, което се случва там да се случи и другаде.

Когато някой нарича несъгласните с него хора, „идиоти“ , логично е да се помисли дали самият той не е просто един (без)полезен такъв.

Доцент Атанас Мангъров

Как да оцелеем пандемията и мерките

Връзката между здравето и морала

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Когато някой нарича несъгласните с него хора, „идиоти“ , логично е да се помисли дали самият той не е просто един (без)полезен такъв – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!