Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Захарова за джендър експериментите с деца: Зловонно безумие!

/Поглед.инфо/ Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова се изказа за джендърните експерименти върху деца в статия, публикувана в "Российская газета" на 12 септември.

В статията „Това ли е свободата? Кой провежда експерименти върху деца и защо” Мария Захарова анализира налагането на смяната на пола на деца и юноши в Западна Европа, Северна Америка и Австралия.

Тя отбеляза, че популярната култура участва в насърчаването на смяната на пола, включително поредицата „Джазът съм аз“. Представителят на руското външно министерство описва пропагандата за смяна на пола:

"Човек е принуден да направи неестествен избор, който е представен за човешка същност. На тинейджърите не просто се рекламира, но постоянно налагат извратено разбиране за пола и джендъра", пише тя.

Наричайки тези промени „пълзяща и зловонна лудост“, Захарова припомни, че през 2008 г. „прогресивната“ общественост имаше различно отношение към институцията на брака:

"А сега загадка. Кой е казал: „Вярвам, че бракът е съюз на мъж и жена. За мен това също е осветен съюз. Ръката на Господ се вижда в създаването му ”?"

"Някакъв християнски пастор? Ислямски проповедник? Може би талибаните? Почвенник-традиционалист? Покойният Дмитрий Смирнов", попита тя.

"Не.Тези думи бяха изречени от кандидата за президент на САЩ от демократите Барак Обама през 2008 г. Тоест, преди 12 години беше абсолютно нормално да чуете това от главния демократ на Америка", продължи Захарова.

"Сега това изявление би изглеждало, в рамките на американската вътрешнополитическа програма, като ретроградно, ултраконсервативно и демократ с такива ценности ще бъде „освиркан“ в Twitter и позорно изгонен от Instagram", твърди говорителката на руското МВнР.

EADaily вече е писала по тази тема (вижте ЛГБТ и окончателното решение на "руския въпрос"). Насърчаването на еднополовите „бракове“ и подкрепата за сексуалните малцинства е свързано с предстоящото унищожаване на частната собственост.

Представителите на ЛГБТ общността не могат естествено да имат деца и да им предадат собственост. Институцията на брака винаги е била свързана с натрупването на материални богатства и прехвърлянето му по наследство на деца.

Налагането на сексуални отклонения върви ръка за ръка с налагането на правосъдие за непълнолетни, тероризиране на нормалните семейства и прокарване на еднополови „бракове“.

Всичко това се случва на фона на налагането на изоставянето на частната собственост в полза на споделянето на автомобили, съвместната работа и споделените квартири. В свят, доминиран от представители на сексуални малцинства, които не могат естествено да имат деца и да им прехвърлят собственост, собствеността ще принадлежи на транснационални корпорации и олигарси, които ще запазят всички блага на живота за себе си, включително хетеросексуалната любов.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Превод: СМ

Източник/ци: Захарова за джендър експериментите с деца: Зловонно безумие! - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!