Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Росен Плевнелиев: Службите се обезглавиха за нула време от едно служебно правителство, което не би следвало да прави такива действия

По думите му протестните партии са популистки, за да вземат властта на ГЕРБ.

Сега убедено можем да кажем, че цялата власт в държавата е на президента русофил Румен Радев. Toва каза Росен Плевнелиев, президент на България в периода 2012-2017 г. в сутрешния блок на Нова телевизия за аферата с подслушването и политическите трусове.

Когато бил действащият държавен глава,  тогава Плевнелиев не е получавал никога и по никакъв начин данни за подслушване, защото е незаконно.

Преди призивите за затвор за тези, които са подслушвали опозиционни лидери, предлагам затвор за тези, които 30 години крадат като луди от държавата и от народа ни! Хайде малко да си подредим приоритетите! Подслушване е имало, в момента има и ще продължава да има. Има го в България, има го по цял свят, включително в най-цивилизованите държави. Но се измества фокусът. Защото аз искам например ДНЕС ДА ЗНАМ ДАЛИ Е ЗАПОЧНАЛО РАЗСЛЕДВАНЕ НА БОЙКОВОТО ЧЕКМЕДЖЕ И КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА! Кой кого подслушвал - ще си вържа черна панделка на долуподписаната! И ми писна от прах в очите!
Адв. Елена Гунчева, Facebook

Цялата власт е ваша, цялата информация е ваша и дайте да накажем виновниците, призова той служебното правителство. Повече от 30 години няма нито едно доказателство за подслушвания и вкарване в затвора, посочи той.

Плевнелиев вярвал, че патриотичните сили плюс ГЕРБ плюс Демократична България, ще могат да извървят пътя до еврозоната. Службите се обезглавиха за нула време от едно служебно правителство, което не би следвало да прави такива действия, изтъкна Росен Плевнелиев. 

Работата им е да обезглавят целия сектор (ГЕРБ) „Сигурност“, смята президентът, според когото главният секретар на МВР бил уволнен незаконно. Това яростно в последната секунда действие в Народното събрание, включително и на държавния глава, който изнуди Държавен вестник да публика промени в Изборния кодекс, така че на бъдещите избори определени политически субекти да се възползват, изтъкна Росен Плевнелиев.

Плевнелиев определи протестните партии като популистки, за да вземат властта – президентът популист Румен Радев, „Изправи се! Мутри вън“, Демократична България и „Има такъв народ“.

Как така се случи, че и трите операции, които взривиха България свалиха ГЕРБ и Бойко Борисов, недоумява Плевнелиев. Видеото с кюлчетата и пистолета в спалнята на премиера Бойко Борисов било заснето преди години, но защо не било показано по-рано, запита той.

аз искам например ДНЕС ДА ЗНАМ ДАЛИ Е ЗАПОЧНАЛО РАЗСЛЕДВАНЕ НА БОЙКОВОТО ЧЕКМЕДЖЕ И КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА! Кой кого подслушвал - ще си вържа черна панделка на долуподписаната! И ми писна от прах в очите!
Адв. Елена Гунчева, Facebook

Плевнелиев призова политиците да спрат с измислените скандали и бруталното противопоставяне. Ние нямаме президент, който не може да говори така – той е президент на всички българи, на левия и десния политически спектър.

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Когато абдикира от своите задължения и води битки с вдигнат юмрук, трябва да си дадем сметка, че се намираме в ненормална ситуация, категоричен бе Плевнелиев.

Според него отново може да се види „Костинброд“ с новия Изборен кодекс. Росен Плевнелиев искрено се надява страната да има легитимни избори и ново легитимно Народно събрание, за да не се влоши демократичните процеси. Президентът популист и трите популистки партии работят заедно, взеха властта и синхронизират действията си денонощно, отсече експрезидентът.

Агентите на Държавна сигурност изплуваха и те ни казват какво щяло да се случи на следващите избори, каза още Плевнелиев и допълни, че има много майстори на сцената, но въпросът бил какво щяло да се случи.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Narod.bg: Комунистът Росен Плевнелиев с оценка „много добър” от сбирка на БКП, партиен член е още в III курс (УНИКАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Източник/ци: Petel.bg - новини - Росен Плевнелиев: Службите се обезглавиха за нула време от едно служебно правителство, което не би следвало да прави такива действия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!