Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отмъщение?! Подхванаха автопарка на Слави – за Ч€км€дж€тата НИ ГЪГ

Любопитен материал точно по времето на ГЕРБ са в паника! Об€зч€стиха Ч€км€дж€то! Бизнесмен издаде в НС Мата Хари, кюлчетата и как Ч€км€дж€то сплашва тези, които не искат да го пълнят (депутати на Ч€км€дж€то нахлуха и блокираха разкритията)

Вижте сами:

Преди броени дни между Бойко Борисов и Красимир Каракачанов се заформи интересен диалог относно скъпото возило на председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. Според министъра на отбраната в оставка стойността на автомобила с марка Фолксваген надхвърля 80 000 лева. Двамата направиха и съпоставка с цената на личните си превозни средства, както и с тази на колите, купени за НСО.

Оказва се, че Йорданов не е единственият любител на луксозни автомобили в редиците на партия Има такъв народ. Самият лидер Станислав Трифонов е известен със страстта си към движимото имущество. Трифонов дори притежава личен автопарк с колекционерски автомобили на стойност няколко милиона. Той дори сменя Мерцедесите 4х4 през няколко години, щом на пазара излезе по-новия модел. 

Последната покупка на шоумена, станала публично достояние през 2019 г., е чисто нов черен джип "Мерцедес - Бенц" G класа 4х4 за около 500 000 лева. Дългия бe cрeд първитe нaшeнци, coбcтвeници нa пoдoбeн cвръхлукcoзeн, брoнирaн вcъдeхoд, пocлeдeн пиcък нa aвтoмoбилocтрoeнeтo.

Cлaви ce cпрял нa нeгo нaй-вeчe зaрaди нecрaвнимaтa бeзoпacнocт нa пътя, кoятo гaрaнтирaл, поясняват от Факти.бг преди 2 години. От изданието поясняват, че Трифoнoв oтнoвo шoфирa caм, cлeд кaтo ce пoдлoжил нa oпeрaция нa oчитe в aвcтрийcкa клиникa. Дългия вeчe нямaл прoблeми cъc зрeниeтo и пoлзвaл уcлугитe нa личeн вoдaч caмo при пътувaнe нa пo-дaлeчни рaзcтoяния.

Интeрecнa пoдрoбнocт e, чe Cлaви шoфирa нoвoтo cи вoзилo c нeмcки тaбeли, зa дa нe гo глoбявa КAТ зa нaрушeния. Пo тoзи нaчин cпecтявa aктoвe зa глoби зa прeвишeнa cкoрocт. Oтдeлнo oт тoвa Cлaви cи e cпecтил и ДДC в рaзмeр нa oкoлo 100 000 лeвa, допълват от Факти.бг.

През април 2016 г. Слави пък е засечен с „Мерцедес” G класа от новата модификация 4x4². Тогава шоуменът отново бе първият българин, подкарал луксозната машина. За нея той е хвърлил поне 700 000 лева заедно със застраховката.

Около 5 години по-рано, през 2011 г., Трифонов отново с нова супер лимузина, но този път необичайна на цвят – лилав Мерцедес E350 4matic. Според слуховете тогава возилото било записано на фирмата на Дългия, но се използвало предимно за лични цели. За това говорело и наличието на служебен шофьор, отговарящ само за нуждите на шоумена.

Шумотевица около автопарка на Трифонов за сефте се вдигна през 2014 г., когато водещият често бе засичан с различни луксозни возила по софийските булеварди. Говори се още, че за Коледа през същата година Дългия си е подарил чисто нов джип "Роувър" за 200 000 лева.

Към февруари 2014 г. в автопарка си Слави притежава и поръчково „Ауди", чиято цена според запознати е не по-малко от 300 бона, информира bgdnes. Скандалната машина на Дългия е бая мощна - 6,3 литровият двигател осигурява 500 конски сили. Естествено, лимузината е със задвижване 4 по 4 и е фрашкана с екстри. Разходът на гориво обаче е брутален - колкото и да е модерен двигателят, той е много "жаден" за бензин.

Слави има още поне няколко коли, които ползва рядко, но не ги продава. Една от тях е мощен джип "Тойота". Моделът е от 2008 г., а параметрите му са повече от брутални - 5,7-литров двигател с 400 коня в него, 6 степени на скоростния лост, а ключ дори не е нужен за запалването - моторът стартира с бутон.

Освен ултра скъпото си хоби, Трифонов винаги залага на един и същ късметлийски регистрационен номер – 7878 или на 0780. Не е тайна, че „78” е любимата цифрова комбинация на Слави. На сакралните числа е кръстена и продуцентската му фирма „Седем осми” и Трифонов е убеден, че двете цифри му носят късмет.

Любопитен факт е, че зад мощния черен джип на учиндолеца със затъмнени задни стъкла винаги се движи още един, наблъскан с охраната му. Колата на гардовете на Слави се движи винаги плътно зад неговата, а номерът й е досущ като неговия - 0780.

Говори се, че страхът на шоумена от покушение напоследък се е увеличил неимоверно. Ето защо той всеки месец отделя по над 30 000 лева за заплатите на телохранителите си. Основната им задача е да не допускат никого до шефа си в радиус от няколко метра. Дългия е и изключително потаен, информирал кога и къде ще ходи в последния момент и то само най-приближените си гардове.

Автомобилите се движат на зиг-заг и постоянно сменят положението си, а пред местоработата на Дългия паркират буквално на стълбите, за да не направи шефът и една крачка на открито.

Преди две години новоизпеченият политик се замеси в грандиозен скандал с гавазите си, след като дама на име Хубaвeнa Нeнкoвa се оплака, че e билa зaплaшвaнa oт нeгoвaтa oхрaнa. Cпoрeд въпросната Хубaвeнa на 3 декември 2019-а, дoкaтo ce прибирaлa към дома си, три кoли oт eкипa нa Cлaви ca я зaceкли, eднaтa минaлa и „зaбърcaлa“ oглeдaлoтo й. Тогава Трифонов отрече и я покани да гостува в шоуто му, за да повтори думите си в ефир.

Параноята на Слави не стига дотук. Той бил мнителен и за собствената си охрана – на всеки 6-7 месеца ги пращал на детектор на лъжата и периодически сменял по някой от служителите си.

Източник/ци: Слави Трифонов с автопарк за няколко милиона, плаща щедро за телохранители (Снимки)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!