Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това вече е сериозно. Тежка артилерия! Група сенатори-републиканци...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Важно

Това вече е сериозно. Тежка артилерия! Група сенатори-републиканци, водени от блестящия юрист и кален политически боец Тед Круз, обяви, че ще оспори легитимността на електорите от спорните щати на сесията на Конгреса на 6 януари, освен ако не бъде излъчена специална комисия, която в продължение на 10 дни да направи цялостен одит на твърденията за изборни измами.

Това усилие е отделно от инициативата на сенатор Джош Хоули, който обяви, че ще подкрепи възраженията на членовете на долната камара. Подходът на Тед Круз е аналогичен на подхода при оспорването на изборите от един от бащите-основатели на американската нация Томас Джеферсън, както и на случая "Хайес-Тилдън" от 1877 г. Силен и компетентен ход!

Borislav Tsekov, J.S.D

---

Новина от последните минути: Senator Ted Cruz заедно със следните 11 сенатора: Джим Инхоф, Рон Джонсън, Джеймс Ланкфорд, Стив Дейнс, Джон Кенеди, Марша Блекбърн, Майк Браун, Синтия Лумис, Роджър Маршал, Бил Хагърти и Томи Тъбървил ще се присъединят към сенатор Josh Hawley и ще възразят срещу изборните резултати на 6-ти януари.

И още една (лоша) новина (за демонократите) от вчера, съобщена не от кого да е, а от другарите от CNN: Най-малко 140 републиканци от Камарата ще възразят срещу електоралните гласове на 6-ти януари.

Законът за избирателното преброяване изисква поне един представител на Камарата и един сенатор да обединят усилията си и да възразят срещу резултатите от определен щат.

И така, не един, а най-малко 140 представители на Камарата и най-малко 13 сенатора ще възразят срещу резултатите на 6-ти януари.

А черешката на тортата ще бъде грандиозния митинг, който ще се проведе в същия ден. Шоуто е гарантирано.

Политически некоректно

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!