Следвайте "Буднаера" в Телеграм

COVID-1984: СЗО променя официалната дефиниция на „стаден“ имунитет, за да премахне естествения имунитет -- Комунистическата „наука“ мрази Бог, затова разбира се, мрази и имунната система, която Той е проектирал

Комунистическата „наука“ мрази Бог, затова разбира се, мрази и имунната система, която Той е проектирал

Преди появата на коронавируса на Ухан (COVID-19), Световната здравна организация (СЗО) признаваше факта, че така нареченият „стаден“ имунитет може да бъде постигнат по естествен път чрез нашата изградена от Бог имунна система. След Ухан вируса обаче СЗО изведнъж твърди, че стадният имунитет може да бъде постигнат единствено чрез масова ваксинация.

Тази монументална промяна идва, когато ваксините за COVID-19 на „Операция Warp Speed“ на президента Доналд Тръмп се разпространяват масово в цялата страна. Вицепрезидентът Майк Пенс и други на властни позиции се преструват, че са ваксинирани по телевизията на живо, за да манипулират „стадото“ да го инжектират, и всичко това с предполагаемата цел за унищожаване на вируса чрез предизвикан от ваксина стаден имунитет.

Според новата дефиниция на СЗО за стаден имунитет, която тя нарича още „популационен имунитет“, определен „праг на ваксинация“ е необходим, за да се предпазят хората от новия вирус.

„Ваксините обучават имунната ни система да създава протеини, които се борят с болестите, известни като „антитела“, точно както би се случило, когато сме изложени на заболяване, но - от решаващо значение - ваксините действат, без да ни разболяват“, твърди СЗО. „Ваксинираните хора са защитени от болестта и да я предадат, прекъсвайки всякакви вериги на предаване.“

Според СЗО през 2020 г. човешката имунна система може да работи правилно само ако всички се ваксинират. Вече няма място за естествено излагане на болести, защото само ваксините могат да предпазят от вредни патогени, настоява глобалистката организация.

Старата дефиниция на СЗО за стаден имунитет ясно очертава, че всъщност

имунитетът може да бъде постигнат само чрез естествено излагане на инфекция. По този начин тялото се научава как да разпознава патоген, за да може да се бори с него при всички последващи срещи, било в природата, било от заразен човек.

„Това означава, че дори хората, които не са заразени или при които инфекцията не е предизвикала имунен отговор, са защитени, защото хората около тях, които са имунизирани, могат да действат като буфери между тях и заразен човек“, обяснява старото определение на СЗО за стаден имунитет.

Комунистическата „наука“ мрази Бог, така че, разбира се, мрази и имунната система, която Той е проектирал

Важно е да се отбележи, че дори старата дефиниция на СЗО за стадния имунитет не успява ясно да очертае, че той може да бъде постигнат, когато достатъчно хора в една популация станат естествено защитени срещу вирус поради достигане на достатъчно висок праг на „имунитет в общността“. Новата дефиниция е още по-лоша, тъй като приписва стадния имунитет изключително на масовата ваксинация.

СЗО също настоява, че няма начин да се постигне стаден имунитет чрез естествено излагане на вирус. Вместо това подразделението на ООН твърди, че хората могат да бъдат „защитени“ от вирус само чрез ваксиниране, което няма абсолютно никаква основа в законната наука.

Промяната на дефиницията по този начин е опитът на СЗО да пренапише стотици години научно разбиране за имунитета. Това напълно отрича реалността, че стадният имунитет може и много лесно би могъл да унищожи китайския вирус, ако само на хората е позволено да се сблъскат с него естествено, като същевременно поддържат собствената си имунна система.

Това направи Швеция със забележителен успех. Беларус направи същото, дори без социалистическо дистанциране и задължителни намордници. Тези две страни ще са изкоренили COVID-19, без никога да се налага да насаждат ваксини на популациите си, което е чудесно, като се има предвид, че ваксините активно увреждат хората и дори им дават ХИВ.

„Това е опасно антинаучно движение на СЗО“, написа в туитър някой на име Кристиан Дънкан, който твърди, че е хирург. „Стадният имунитет е причината всяко животно в историята да не е умряло от многото заразни болести, които ги заобикалят. Защото по-голямата част от времето тогава никой не е имал достъп до ваксини."

---

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/485296.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!