Испания планира „Регистър“ за тези, които отказват ваксината срещу COVID

Тъй като Европа започва да ваксинира първата вълна от пациенти с висок приоритет, вече се появи „бъг“: много здравни работници и други отказаха да приемат ваксината, тъй като скептицизмът и подозренията остават високи.

В социалистическа Испания поне, левите правителствени бюрократи отвръщат на удара, като здравният министър Салвадор Ила предупреди, че страната ще създаде „регистър“ за всички, които откажат ваксината.

"Това, което ще бъде направено, е регистър, който ще бъде споделен с нашите европейски партньори ... на хората, на които им е било предложено и просто са го отхвърлили", каза той.

„Това не е документ, който ще бъде публично достояние и ще бъде направен с най-голямо уважение към защитата на данните.“

Той добави, че регистърът няма да бъде публично достъпен или предоставен на работодателите, което поражда въпроса: защо иначе правителството ще поддържа

база данни с тази информация?

Репортаж на Франс прес относно забележките на здравния министър не беше съвсем ясен за мотива, което ни кара да вярваме, че това е просто поредната тактика на испанското правителство, което се закле нагоре и надолу, подобно на други европейски правителства, че ваксинациите няма да бъдат задължителни.

Гледайки напред, няма да се изненадаме да видим, че се прилагат по-тежки мерки, тъй като служителите стават все по-отчаяни да постигнат своите (до голяма степен спекулативни) цели за стаден имунитет.

---

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Spain Plans A "Registry" For Those Who Refuse COVID Vaccine | ZeroHedge

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!