Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Испания: Феминистко рали си заслужава инфекцията с COVID-19

Испанското правителство е съдено за груба небрежност, след като насърчи гражданите си да присъстват на гигантски феминистки митинги в цялата страна на 8 март, което потенциално изложи стотици хиляди хора на COVID-19.

Само в Мадрид хиляди жени се събраха за Международния ден на жената, въпреки разрастващото се разпространение на COVID-19, съобщава Ройтерс.

Испанското правителство омаловажи и скри докладите за нови случаи на COVID-19 между 6 и 9 март и призова хората да се съберат на публичните митинги. Един протестиращ на марша дори държеше знак, на който пишеше: „Мачисмо убива повече от коронавируса“. Испания вече е загубила над 12000 души от COVID-19.

В Италия левият кмет на Флоренция и леви активистки групи призоваха италианците да прегръщат китайци по улиците, въпреки че хиляди китайски работници мигранти в Северна Италия потенциално са били изложени на „биологичната бомба“.

„Съдебното дело за класова акция, заведено на 19 март, обвинява испанското правителство - крайно идеологично по всякакъв стандарт, тъй като партньорът на комунистическата коалиция Podemos бе основан с пари от правителството на Венецуела - за съзнателно застрашаване на обществената безопасност чрез насърчаване на обществеността да участва в повече от 75 феминистки марша, проведени в Испания на 8 март, за да отбележат Международния ден на жената“, пише Соерен Керн.

Световната здравна организация (СЗО) помогна на Пекин да скрие COVID-19

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!