Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Променящи играта новини ще бъдат представени пред Конгреса на 6 януари

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

https://www.hangthecensors.com/486097.html

В допълнение към всичко това, Тръмп безшумно удължи изпълнителната заповед 13818 за една година. Тази изпълнителна заповед позволява на правителството да повдигне

сериозни обвинения и наказания срещу лица, които са ангажирани с нарушения на човешките права, включително педофилия.

Днес от туит на адвоката Лин Ууд вече знаем, че Джефри Епщайн е жив. Епщайн притежава всички познания за педофилите в Сената на САЩ и на губернаторски позиции (както и Върховния съд, с участието на Робъртс). Ако Епщайн е жив, това означава, че Тръмп го е предпазил от убийство, а също така означава, че Тръмп има съдействието на Епщайн, за да свидетелства срещу дълбоко-държавни педофили.

Какво ще стане, ако на 6 януари Тръмп се обърне към Конгреса и разкрие, че Епщайн е жив и ще свидетелства срещу всички сенатори и членове на Камарата, които са педофили, и че Тръмп ще внесе пълната сила на Изпълнителна заповед 13818 срещу тези, които бяха съучастници в педофилията или трафика на деца? Това ще промени играта. Теоретично бихме могли да видим, че над 100 членове на Конгреса ще подадат оставки, ако тази информация бъде разкрита.

Тръмп може също да разкрие доказателства, които показват, че Джо Байдън е корумпиран престъпник, който е взел множество подкупи от Китай и Украйна. Той може да покаже финансовите записи пред Конгреса, да обяви, че Байдън ще бъде арестуван на следващия ден, и да напомни на членовете на Конгреса, че ако са съучастници в престъпната измама и въстанието срещу Америка, те също ще бъдат изправени пред арест.

(the Gateway Pundit) СиЕнЕн докладва че се очаква поне 140 републикански конгресмени да оспорват избирателите на Байдън. /(bgprevedi.com)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!