Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сенатор Джош Хоули: Ще се противопоставя на гласуванията на Изборния колеж на 6 януари

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Американският сенатор Джон Хоули (R-MO) заяви в сряда, че ще се присъедини към няколко републиканци от камарата, за да възрази срещу гласуването на Изборния колеж през 2020 г., когато резултатите бъдат представени на Конгреса на 6 януари.

В съобщение за новини Хоули заяви, че ще възрази „да подчертае провала на някои щати, включително Пенсилвания, да следват собствените си избирателни закони, както и безпрецедентната намеса на монополите в големите технологии в изборите“.

В съобщението се казва, че Хоули ще „призове Конгреса да започне цялостно разследване на потенциални измами и нередности на изборите и да въведе мерки за изборен интегритет“.

В излъчен в събота сегмент избраната от американската република Марджори Тейлър Грийн (R-GA) заяви пред The ​​Kyle Olson Show, че нейните колеги ще възразят срещу избиратели от цели шест щати.

Ако Хоули или други сенатори възразят срещу всеки един от тях, това действие ще задейства процес, при който всеки орган ще обсъжда твърдения за измама на гласоподаватели и нередности на изборите във всеки от тях в продължение на два часа на брой или до 12 часа.

След изборите през 2004 г. и 2016 г. демократите в Конгреса възразиха по време на удостоверяването на избирателните гласове, за да повдигнат опасения

относно почтеността на изборите. Те бяха похвалени от демократичното ръководство и медиите, когато го направиха“, каза Хоули.

И те имаха право да го направят. Но сега тези от нас, загрижени за почтеността на тези избори, имат право да направят същото“, продължи той.

Хоули заяви, че ще последва стъпките на демократите, които се противопоставиха на гласуванията в състезанията, в които президентът Джордж Буш беше преизбран през 2004 г. и президентът Доналд Тръмп беше избран за първия си мандат през 2016 г.

Не мога да гласувам за удостоверяване на резултатите от избирателната колегия на 6 януари, без да повдигна факта, че някои щати, особено Пенсилвания, не са спазили собствените си закони за избори в щата“, заяви Хоули.

И не мога да гласувам за сертифициране, без да посоча безпрецедентното усилие на мега корпорации, включително Facebook и Twitter, да се намесят в тези избори в подкрепа на Джо Байдън. Най-малкото Конгресът трябва да разследва твърденията за измама на гласоподаватели и да приеме мерки за осигуряване целостта на нашите избори. Но Конгресът досега не е действал “, каза той. „Поради тези причини ще следвам същата практика, която членовете на Конгреса на демократите са имали през миналите години, и ще възразя по време на процеса на сертифициране на 6 януари да повдигна тези критични въпроси.

Предвижда се новият конгрес да положи клетва на 3 януари.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сенатор Джош Хоули: Ще се противопоставя на гласуванията на Изборния колеж на 6 януари – UFOBG.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!