Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От раят на социализма Сан Франциско: Предозирането с наркотици убива четири пъти повече хора, отколкото COVID

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Социалистическа Калифорния

Официални данни от Сан Франциско показват, че от предозиране с наркотици са загинали почти четири пъти повече хора отколкото от COVID-19 тази година и въпреки това правителството продължава да раздава безплатни спринцовки на наркозависими.

„Рекордни 621 души са починали от предозиране с наркотици в Сан Франциско досега тази година [2020], зашеметяващ брой, който далеч надхвърля 173-те смъртни случая от COVID-19 в града досега“, съобщи San Francisco Chronicle.

„Много хора са предозирали в жилищни сгради с ниски доходи и във финансирани от града хотелски стаи за бездомни. Други са загинали по тротоарите, в алеите и парковете около града."

Въпреки смъртните случаи правителството продължава да раздава около 5,8 милиона безплатни спринцовки годишно на потребители на наркотици.

Изглежда също така, че локдауните са засилили незаконната употреба на наркотици в целия щат Калифорния.

„В други райони на щата се наблюдава скок в употребата на наркотици и предозирането на фона на локдауните, включително в окръг Лос Анджелис“, съобщава Washington Examiner.

„През 2013 г. в окръга фентанилът предизвиква 3% от смъртните случаи, свързани с наркотици. В началото на 2020 г. 42% от смъртните случаи с наркотици са свързани с

фентанил в района, като този брой скача до 51%, по време на локдауните през март.“

Проблемът с бездомните потребители на наркотици в Сан Франциско е толкова хроничен, че през 2019 г. жителите започнаха отчаяно да поставят камъни отстрани на улиците в опит да предотвратят къмпингуването.

Друг ефект от огромното увеличение на бездомното население в града е рутинната гледка на изпражнения по улиците.

Проучване от 2019 г. разкрива, че всеки случай на изпражнения, които трябва да бъдат почистени от улиците на Сан Франциско, струва на данъкоплатеца 32 долара, като от 2011 г. са регистрирани 118 352 съобщения за човешки изпражнения.

Както документираме във видеото по-долу, Сан Франциско е една мръсна помийна яма, която само се влошава, а тази ситуация все повече се разпространява и в други големи управлявани от демократите градове на Америка.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: San Francisco: Drug Overdoses Have Killed Four Times More People Than COVID | ZeroHedge

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!