Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИГРАТА СВЪРШИ: Измамата вече е разкрита. Машини за гласуване на Dominion НА ЖИВО ХАКНАТИ. Целите избори бяха измама

, а... предстоящите балотажи в Джорджия не могат да бъдат сертифицирани

Машини за гласуване на Dominion НА ЖИВО ХАКНАТИ по време на изслушването на Сената в Джорджия

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

(the Gateway Pundit) Дума идва от „Хълма“, че Мич Маконъл и Нанси Пелоси вероятно работят по промяна на правилата, за да блокират възраженията срещу избирателния колеж – новоизбраният представител (в долната Камара) Марджори Тейлър-Грийн написа в туитър.

(Бележка: ако всичко беше наред съдиите щяха да разгледат представените доказателства, което те отказаха, и нямаше да има нужда да се блокират възраженията за 6 януари. Да обясним защо изглежда че Тръмп се бави и не обявява военно положение. Отговорът е прост – трябва да се изиграят всички козове преди да се премине към крути мерки. Плюс това, разиграването на картите помага да се открият спящите оперативни работници на дълбинната държава, които при тези обстоятелства са принудени да действат и да се издадат пред обществеността. Списъкът от черните овци се попълва постоянно! Който стреля пръв, той ще загуби! Вече имаше стрелба във Франкфурт, и сега в Нешвил. Повратната дата е 6 януари!) („тръмп“ значи „коз“ или „цакам“)

(the Gateway Pundit) Пътуването на Пенс то Израел се отменя! (Браво!)

(the Gateway Pundit) Президентът Тръмп призовава губернатора на Джорджия Брайън Кемп да подаде оставка (По този начин Тръмп обгражда Кемп с капани, от които той няма да може да излезе, когато неговото дело се гледа пред военен трибунал. Така да се каже, излез от играта за да не платиш после скъпо! Легално, Тръмп дава възможност на Кемп да изпълни своето „ремеди (remedy)“ – безплатен купон за излизане от кашата от незаконни действия които Кемп извърши. Излиза че Кемп продължава да нарушава закона и игнорира всички сигнали.)

(the Gateway Pundit) Адвокатката Сидни Пауъл дава предупредителен изстрел срещу GOP (Good Old Party) – добрата стара партия, републиканците: „Ако #RNC (Републиканската национална конвенция) се надява да оцелее, всеки републиканец трябва да се застъпи за [президента Тръмп] сега“

(Natural News, Майк Адамс) Скривания на ЦРУ и ФБР за унищожаване на ключови доказателства за изборните измами – Майк обобщава случая в Нешвил: Най-вероятното обяснение на атаката в Нешвил включва 250 фунта SDB (бомба с малък

диаметър), пусната от контролирания от ЦРУ MQ9 Reaper дрон, който успя да се измъкне незабелязан, тъй като експлозията свали и комуникациите и контрола на въздушното пространство на ZME и на FAA.

(Natural News) Край на играта: Доминиънските машини за гласуване НА ЖИВО ХАКИРАНИ по време на изслушването на Сената в Джорджия

Въпреки всички лъжливи новини, които твърдяха, че машините за гласуване на Dominion не могат да бъдат хакнати и не могат да бъдат използвани за промяна на резултата от изборите, аналистът Джован Пулицър току-що пусна бомбено съобщение по време на изслушванете в Сената на живо в Джорджия.

Хакерите с бели шапка успяха дистанционно да получат пълен контрол над машините за гласуване на Dominion, като им позволиха да променят отдалечено резултатите от изборите.

Както Dominion, така и фалшивите медии настояват, че това е невъзможно. Те лъжат.

Играта свърши. Измамата вече е разкрита. Целите избори бяха измама, а предстоящите балотажи в Джорджия не могат да бъдат сертифицирани.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Сряда, 30.12.2020 - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!