Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Екипът Тръмп променя тактиката, за да разкрие измамите с изборите

President Trump’s legal team has decided to change their strategy. They will now focus on exposing the flaws of voting machines to prove election fraud in courts.

Руди Джулани заяви, че екипът му ще се фокусира върху машините за гласуване, за да докаже измамата на изборите (Изображение: YouTube / Screenshot)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Юридическият екип на президента Тръмп реши да промени стратегията си. Сега те ще се съсредоточат върху разкриването на недостатъците на машините за гласуване, за да докажат изборната измама в съдилищата. В интервю за Стив Банън в War Room Руди Джулиани разкри, че искат да одитират машините за гласуване в четири щата - Джорджия, Пенсилвания, Мичиган и Аризона.

„Вчера имахме среща почти цял ден и от тази сутрин има съвсем различна стратегия ... Стратегията ще се съсредоточи много върху някои доказателства, които имаме за някои от тези машини, които биха могли да изхвърлят тези щати може би след един-два дни одит“, каза той в програмата.

Джулиани се надява да получи одитите, въпреки съпротивата на републиканските управители в Джорджия и Аризона. Адвокатът на Тръмп заяви, че екипът им е уморен да се занимава с тези двама губернатори, които отказват да отговорят на опасенията на екипа на Тръмп. Губернаторът на Джорджия Брайън Кемп и губернаторът на Аризона Дъг Дюси отрекоха твърденията на Тръмп за измами на президентските избори. Тръмп поиска от републиканеца Дъг Колинс да се кандидатира срещу Кемп на първичните избори през 2022 г.

Няма основателна причина да се отхвърли проверка на машините за гласуване

Джулиани каза, че екипът му може да получи заповед за претърсване на всички машини за гласуване в Аризона. Това последва отказа на окръг Марикопа, Аризона, да се съгласи с призовката за проверка на машините за гласуване. Джулиани също заяви, че няма основателна причина да се отхвърли проверката на машините за гласуване. Той каза, че аргументите за поверителност на избирателите в този сценарий също са незаконни. Той обясни, че екипът на Тръмп няма да разглежда за кой кандидат са гласували хората или каквато и да е лична информация. Те ще проверяват само публичната информация, съхранявана в машините.

Преди това Съветът на надзорниците на окръг Марикопа гласува с 4: 1, отказвайки проверка на щатския Сенат, изискваща одит на машините за гласуване на

президентските избори. Съветът заведе дело срещу законодателите на законодателния орган на щата Аризона във Висшия съд в Аризона, за да блокира изпълнението на призовката за проверка. Една от призовките има за цел да събере изображения на всички бюлетини, изпратени по пощата, преброени в окръга на изборите. Втората призовка има за цел да извърши съдебен одит на оборудването за извеждане на бюлетините, софтуера и системата за управление на изборите.

Окръг Марикопа използва системите за гласуване Dominion в изборите на 3 ноември. Dominion е в центъра на много твърдения, според които машините им са били използвани за манипулация на гласове и дори са били хакнати от чужди държави. Главният изпълнителен директор Джон Пулос отрече обвиненията в смяна на гласовете и заяви, че техните системи за гласуване са одобрени от Комисията за подпомагане на изборите. Доклад, който подробно описва резултатите от одит на 22 машини в Мичиган, предупреждава, че системите са проектирани да манипулират гласовете. Имаше и съобщения, че Доминион има връзки с държави като Венецуела и Китай.

Борис Епщайн казва, че отказът на окръг Марикопа да призове Сената е лошо решение Image: Screenshot / youtu.be Screenshot/youtu.be

В War Room съветникът на предизборната кампания на Тръмп Борис Епщайн заяви, че отказът на призовката за проверка на окръг Марикопа е лошо решение.

„Това всъщност изглежда като голяма грешка в изчисленията на окръжния надзорен съвет, защото ако те нямаше какво да крият, щяха да се обърнат и да кажат: „Ето призовка, това е законна призовка от Сената на щата“... Какво направиха вместо това, [те] изчакаха до последния момент и след това отидоха в съда, за да се опитат да отхвърлят призовката. Така че те се опитват да направят няколко неща тук: те се опитват да забавят нещата, както и се опитват да не предоставят информацията, което, разбира се, повдига въпроса, какво крият?", каза Епщайн в програмата.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Team Trump Changes Tactics to Expose Election FraudTeam Trump Changes Tactics to Expose Election Fraud - Bringing you Truth, Inspiration, Hope. (visiontimes.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!