Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Предстоящият колапс на дълбоката държава! Тръмп няма да позволи лъжци, крадци, измамници и престъпници да надделеят

Хората нямат концепция какъв е магнитудът на битката, на която сме свидетели сега!

Нешвил - Опит за унищожение на голямо количество записана информация относно изборните измами

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Президентът поиска всички да дойдат на 6 януари във Вашингтон! Ние трябва да покажем на конгреса че ние няма да стоим и да чакаме в бездействие.

Хуан О. Савин

Хуан О Савин споделя информация за Тръмп и предстоящия колапс на дълбоката държава!

Хората нямат концепция какъв е магнитудът на битката, на която сме свидетели сега! Знаете ли, че в момента на взрива имаше високо-енергийна емисия, която стана директно над мястото, и видима в широк спектър. Не е имало комуникации със самолетите по това време, телефоните не са работили. И още много неща са се случили там.  Всички комуникации, и по специално тези относно изборните данни за Джорджия. Относно изборните машини, включени към интернета. И дори в различни части на САЩ. С помощта на някои хора ние бяхме в състояние лесно да имаме достъп до машините за гласуване, намиращи се в изолирани помещения, и които би трябвало да нямат връзка с външния свят!

Беше смущаващо лесно да получим достъп до изборните машини отвънка! Нешвил беше един от тези центрове на комуникациите, през който данните постоянно преминаваха. И другият проблем беше че същите тези данни бяха отправяни извън САЩ! Към различни места! Например, в Пакистан! Китай, Канада, Германия, Испания, Италия, о боже мой! И ние би трябвало да приемем всичко това около тези сготвени избори! Без никой да стане и да каже: Не, по дяволите!

Президентът поиска всички да дойдат на 6 януари във Вашингтон! Ние трябва да покажем на конгреса че ние няма да стоим и да чакаме в бездействие.

Хората имат впечатлението че Тръмп не действа достатъчно бързо. Но знайте, че първо трябва да се позволи на правната система да премине през нейните процеси. Да се покаже на хората как всички актьори действат, и тогава да се стигне до решение. Ние абсолютно не можем да позволим сготвени гласове, откраднати гласове да спечелят тези избори! Не можем да позволим на необузданата тълпа да спечели. Така или иначе този президент няма да позволи лъжци, крадци, измамници, престъпници да надделеят, само защото те са по-добри обирджии на банки отколкото ние – полицаи и войници. Тези, които крадат изборите са врагове на хората!

Тези избори са относно завръщане към времето преди преврата, свързан с атентата срещу Кенеди. Всички от Федералния Резерв имат връзка с йезуитите. Има слухове че папата ще се откаже скоро! Играта е доста сложна, това е 5-размерен шах! Обама даде милиард в брой на Иран и след това електронни пари, след това преведе пари на Украйна. Оттам те бяха преведени във ватиканска банка по електронен път. И на други страни – също; с цел да помогне на приятелите на глобализма. Ние спечелихме 3-тата световна защото Съветският съюз повече не съществува. Сега сме в 4-тата световна против глобализма. Има доста задници във Вашингтон дето трябва да се изритат! Необходимо е да слезем до най-долния етаж на тази грамадна воняща яма, няма как! Необходимо е хората много добре да си спомнят колко изключително болезнено е всичко това. За да не забравят в бъдеще! Вижте че въпреки че Хилари не спечели, те продължиха с план-демията си и с тези глобалистични мерки! Ние няма да бъдем роби на дявола! Нешвил не е само някакъв самотен идиот!

Нешвил - Опит за унищожение на голямо количество записана информация относно изборните измами

Според източник е използвано ЕМП-лъчение (електро-магнитно пулсово) за да унищожи

антените на покрива на сградата на АТ&Т. Експлозията от камиона не би могла да ги унищожи. Тя е счупила прозорци, отнесла дървета и др., но сградите нямат структурни разрушения. Хората, които знаят как да го направят, се броят на пръсти.

И тук стигаме до ролята на ФБР и ATF. Исторически те са създадени да укротят революционните стремежи на данъкоплатците. Т.е., те са подчинени на кабала организации.

В днешно време ФБР има славата на скандална организация! Наричат ги менажери на криминалните деяния. По-точно, организация за вътрешен тероризъм. Те подготвят и режисират някоя бомбена атака, например. След това, малко преди атаката наемат бъмове или други нищо неподозиращи хора. Ето ти 50 долара, закарай този камион до еди къде си! Бомбата избухва и след това те самите разследват нещата, и естествено те обвиняват невинни хора, скривайки своите собствени следи. Подобни събития се случиха по времето на бомбирането в Оклахома преди повече от 20 години. Така че Нешвил определено сочи техния подпис!

(Natural News, Майк Адамс) – Експлозията е определено свързана с изборите. Няма кратер на улицата където камионът е гръмнал. Това значи че не е била особено силна! Официалната история просто залепва някои предположения и ги представя като факти. Че собственикът на камиона го е докарал пред сградата на АТ&Т, предупредил хората по мегафона да се евакуират и се е гръмнал сам!

Главният въпрос е откъде е взел експлозивите, след като вече има много основания, след многото подобни бомбени атентати в Америка, това не би могло да бъде толкова просто! Той е имал разрешение за експлозиви, изтекло през 2016. Сега представете си той отива в магазина и казва, хей нали ме познавате, аз купувах от вас толкова експлозиви; моето разрешение е изтекло през 2016, но бихте ли ми продали 5 тона експлозиви, ей тъй – за мили очи! Те ще му кажат да се разкара, разбира се, и ще извикат ФБР.

Така че тази бомба е била предназначена да не остави следи след себе си (парчета от бомбата) и да предизвика безядрен ЕМП ефект. Била е предназначена да унищожи електрониката! Електро-магнитно пулсово излъчване, чрез пълното изгаряне на елементите вътре! Не е необходимо да е супер-мощна, затова няма кратер в асфалта! Но ЕМП-то може да опече електрониката, намираща се дори в затвърдени предпазни структури, дори вътре в бетонен бункер. Електричеството ще пътува дотам, освен ако нямате клетката на Фарадей, защитаваща вашето оборудване!

Един любопитен факт – оптическите носители и хард-дисковете не се използват за дълготряйно запазване на информацията, те я губят! За целта се използват магнитни ленти; касетки с такива ленти! ЕМП ще унищожи тези магнитни ленти също, които са основният метод за запазване на информацията!

Защо? Защото вероятно има записана доста информация относно изборните измами! Собственикът на камиона е бил самотна наивна жертва, който е бил лесно нает.

Джером Корси казал че сега Руди Джулиани и Сидни Пауъл са обединени с Тръмп, след този период на изолация от близкото предателско обкръжение на Тръмп.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!