Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Началник на кабинета на Белия дом: Тръмп и депутати "ще отвърнат на удара" с доказателства

Image may contain: 1 person, stripes

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Началник на кабинета на Белия дом: Тръмп и депутати "ще отвърнат на удара" с доказателства

В борбата за президентския пост Доналд Тръмп има огромна подкрепа от собствената си партия. Например депутатът Бари Мур каза: „За мен Доналд Тръмп промени Републиканската партия. Много от нас са се възползвали от вашата кампания в миналото. Сега той се нуждае от нас и е време да стане “.

Началникът на кабинета на Белия дом Марк Медоус докладва за среща между президента на САЩ Доналд Тръмп и няколко членове на Конгреса. Според Медоус, предполагаемата измама на избирателите е била обсъждана на срещата. „Няколко членове на Конгреса току-що приключиха среща с президента [Тръмп] в Овалния кабинет“, написа Медоус в Twitter в понеделник (21 декември). Той добави, че те "се готвят да отвърнат на удара с изобилието от доказателства за изборна измама".

Президентът все още не е признал официалния резултат от изборите в САЩ. Той казва, че измамите и нередностите му костват изборите. Тръмп се опитва да оспори изборните резултати на няколко фронта. Може да се предположи, че тези усилия ще завършат на 6 януари 2021 г. На този ден Избирателната колегия ще избере президента и вицепрезидента.

Сенатор Ранд Пол заяви по време на изслушване в Министерството на вътрешната сигурност, че вярва, че това е изборна измама. "Не можем просто да кажем, че измамата не се е случила", каза Пол по време на изслушването миналата сряда (16 декември). Той попита: "Ние ли го метим под килима?"

Републиканецът също така подчерта, че съдилищата и съдиите са отхвърлили жалбите по отношение на изборите, главно не поради основните факти, а поради процесуални причини. „Съдилищата не се произнасяха въз основа на факти“, каза Пол. „Съдилищата никога не са разследвали фактите. Съдилищата не обичат изборите. Намерихте оправдание и останахте извън него. "

Лидерът на мнозинството в Сената се противопоставя на Тръмп

Междувременно лидерът на мнозинството в Сената Мич Макконъл призна бившия вицепрезидент Джо Байдън за избран президент. И това въпреки факта, че президентът Тръмп оспорва законно резултатите от изборите в спорните държави.

Макконъл също така призова републиканските сенатори да не се присъединяват към действията на Тръмп. Той каза, че предизборната надпревара ще "навреди" на Републиканската партия. Републиканците, които подкрепят Тръмп, казват точно обратното.

Депутатът от републиканската партия Бари Мур каза пред The ​​Epoch Times: „Това

създава лош образ за партията, че в момента не се изправям. За мен Доналд Тръмп промени Републиканската партия. Много от нас са се възползвали от вашата кампания в миналото. Сега имате нужда от нас и е време да станете. (...) Трябва да се уверим, че 75 милиона американци не чувстват, че гласът им вече не е важен. "

Първият републикански конгресмен Мо Брукс каза: „Важното е какви ще бъдат изборите в Америка. Въпросът ще бъде много прост. Дали членовете на Камарата на представителите и Сената на Съединените щати ще подкрепят или толерират измама на избиратели и кражба на избори? Или ще се борят с това, като се има предвид, че нашата избирателна система е в основата на нашата република? Ако нямате честна и коректна избирателна система, нямате република. "

Няколко републикански конгресмени ще предприемат действия срещу електоралния вот в седемте спорни щати. Член на Камарата и сенатор са длъжни да оспорят изборите за демократичен вот. Броят на хората, които в крайна сметка ще се присъединят към проекта, все още е отворен.

Брукс: Гражданите трябва да действат

Брукс каза на английското издание The Epoch Times, че ще представи предизвикателство, когато гласовете бъдат преброени на 6 януари. След това следващата стъпка ще зависи от всеки отделен гражданин. Гражданите могат да изискват техните представители да заемат позиция и да подкрепят предизвикателствата.

„Единственото нещо, което ще подтикне конгресмените и сенаторите да направят това, което е правилно за страната ни да се справи с изборна измама и кражба на избори, е активното участие на американските граждани в искането на честни и коректни избори. И как сега могат да действат американските граждани? Те просто трябва да се обадят на своите конгресмени и сенатори и да изискват от тях да подкрепят тези усилия за защита на нашата избирателна система от измами и незаконно поведение “, каза Брукс пред The ​​Epoch Times в понеделник, 21 декември.

"И така, че нашите конгресмени и сенатори да отхвърлят електоралните гласове на онези държави, които имат силно опорочена избирателна система, което прави изборните резултати ненадеждни и неточни."

Междувременно президентът Тръмп призова своите привърженици да отидат във Вашингтон на 6 януари, за да протестират. „Хайде, ще бъде лудо!“, Написа Тръмп в Twitter.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Рума Яна

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!