Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ преживяват комунистическа революция. Китай помогна да се откраднат изборите в САЩ. Целта на социалистите е „пълна тирания”

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

The Epoch Times пусна шест части, всяка по 1,5 часа дълга, от разследващ документален филм, наречен “Кой краде Америка?” (Who’s Stealing America?) В стегнатия, възхитителен филм журналистът Джошуа Филип разследва твърдения за измами с избори, пристрастия на медиите, хакване на изборни машини и връзката на изборните машини Dominion Voting Systems с контролирана от Китай компания за ценни книжа. След това той разглежда твърденията на водещ китайски професор, че Китайската комунистическа партия (ККП) прониква в американския елит в продължение на почти 30 години, задълбочава се в бизнес дела на семейство Байдън в Китай и подчертава ролята на про-ККП операторите през ноемврийските избори в САЩ.

Част 1, „Кой краде Америка?“, излага внимателно странните събития от Изборната нощ. До полунощ Тръмп и Байдън бяха спечелили своите „очаквани крепости“, разказва Филип. Но след това Пенсилвания, Мичиган, Уисконсин и Джорджия - всички определящи щати, където Тръмп водеше - спряха преброяването на гласовете, „почти едновременно“, съобщава Epoch Times.

В 12:49 през нощта президентът написа в туитър, „Те се опитват да откраднат изборите“. Между 4 часа и 6 часа сутринта, броенето е възобновено в Уисконсин и Мичиган, и има „скок в гласовете“ и за двата щата, наброяващ над 100 хиляди, най-вече за Байдън. Филип разглежда подробно и двете „аномалии“. Той също така подчертава други аномалии на изборите, включително как гласовете на Байдън в определящите щати странно надминават броя на гласовете за техните кандидати за демократи в Сената. Например в Мичиган Байдън получава 69 093 гласа повече от кандидата за Сената Гари Питърс.

В Част 2 Филип интервюира свидетели на измамата с изборите в нощта на изборите, като противопоставя показанията им на фалшивия или пристрастен репортаж от основните медии. Той също така интервюира анализатора на данни Мат Брейнард, който разглежда електоралните аномалии в Пенсилвания, Джорджия, Мичиган, Уисконсин, Аризона и Невада. Брейнард казва, че е открил аномалии с най-малко 1,2 милиона гласа. Някои „гласоподаватели“ са посочили като адрес пощенски обект, прикривайки кутия на пощенски офис като номер на апартамент. Има и фалшиви искания на бюлетини за отсъстващи. Филип съобщи, че 138 221 души са се изселили от Джорджия до изборния ден, но въпреки това те са гласували (независимо дали са го знаели или не) като жители на Джорджия чрез бюлетини по пощата. Това се е случило в по-малък мащаб и в Уисконсин и Аризона, съобщава Филип.

Въз основа на данните Брейнард смята, че изборите могат да бъдат отменени в Джорджия, Уисконсин и Аризона.

Част 3 разследва ролята на системите за гласуване Dominion, използвани в 28 щати на САЩ и Пуерто Рико за измама на избирателите. Тук Epoch Times подчертава

скептицизма на масовите медии относно сигурността на машините на Dominion преди изборите. Филип цитира и интервюира експерти по киберсигурност, които са уверени, че машините за гласуване могат да бъдат хакнати. След това той изследва странната половин минута в Изборната нощ, когато излъчването на гласове на живо внезапно взима точно 19 958 гласа от Тръмп и ги дава на Байдън.

„Кой е имал достъп до това [Dominion] оборудване?“ - пита Филип. „Какви промени биха могли да направят точно преди изборите?“

В Част 4 историята за Dominion Voting Systems става още по-тъмна, когато Epoch Times представя разследването си за компанията-майка на фирмата, Stable Street Capital. 

„Месец преди изборите през 2020 г. компанията-майка на Dominion Voting Systems получава 400 милиона долара финансиране“, съобщава Филип.

Stable Street Capital, която купува Dominion през юли 2018 г., получава финансиране от UBS Securities, LLC, компания със силни връзки в Китай. UBS вече са предоставили на Stable Street Capital 200 милиона долара през декември 2014 г. И след изборите на 3 ноември, както Dominion, така и UBS Пекин правят внезапни промени: Dominion изтрива информация за борда на директорите си, неговият главен изпълнителен директор отменя явяването си пред изслушване на Камарата на представителите на ПА, Директорът по сигурността изчезва и централата му в Торонто затваря. На 30 ноември бордът на директорите на UBS Пекин подменя 11 от своите 14 членове.

The Epoch Times не вярва, че това са случайни съвпадения.

Докладът се задълбочава относно връзката между фирмите за ценни книжа UBS Ню Йорк и UBS Пекин, като посочва, че трима от четиримата членове на борда на UBS Ню Йорк са китайски граждани, които са имали ръководни роли в UBS Пекин. UBS Пекин е основана под „личния надзор“ на Уанг Кишан, сега вицепрезидент на Китайската народна република. UBS все още се контролира от ККП и китайци днес, съобщава Филип.

Част 5, озаглавена „Подриването на Америка“, започва с историята на Тъкър Карлсън от 7 декември 2020 г., разкриваща самодоволната лекция на китайски професор за проникването на ККП в американския елит. Във видеото Ди Донгшенг се хвали, че Китай има „хора горе“ в САЩ и че между 1992 и 2016 г. Китай „е манипулирал основния властови кръг в САЩ“. Изборът на Тръмп затруднява нещата за Китай, но „сега виждаме Байдън да идва на власт“, ​​ентусиазиран е лекторът.

Видеозаписите служат като трамплин за Epoch Times, за да изкажат основния си аргумент, че Китай участва в „неограничена война срещу САЩ“: биологична („вирусът на ККП“), наркотична (фентаниловата криза), обществено мнение, дигитално и политически. Медийната група описва Джо Байдън като „прокси на ККП“. Интервюираният Рик Фишър, старши сътрудник на Международния център за оценка и стратегия, казва на Филип, че Китай „в крайна сметка иска да стане глобален хегемон“ и „център на политическото, стратегическото и икономическото вземане на решения в света“. В крайна сметка ККП иска свят, в който никога не може да бъде предизвикан Китай, казва Фишър.

„Кибер войната подпомага всички тези цели“, добавя той, „и манипулирането на избори, ако е възможно, със сигурност е вариант, който Китайската комунистическа партия би искала да реализира..., за да направи света безопасен за своята диктатура.“

Epoch Times също така предполага, че Китай стои зад насилието на BLM и Antifa, както и предразсъдъците в социалните медии и цензурата на обвиненията в измами с изборите. Той твърди, че анти-Тръмп организацията "Seed the Vote" е параван за про-ККП Китайската прогресивна асоциация, преди да разгледа бизнес отношенията на семейство Байдън в Китай по време и след администрацията на Обама.

Част 6 служи като тръбен призив на Epoch Times към американските избиратели да вземат позиция срещу изборната измама, която според тях Байдън и ККП са извършили срещу Америка. Тревър Лоудън от Epoch Times казва пред камерата, че САЩ преживяват комунистическа революция и предупреждава, че целта на социалистите в САЩ е „пълна тирания“. Докладът заключава, че САЩ сега са в „битка между традиционните ценности и комунизма“ и „между доброто и злото“.

„Ние не се борим за Тръмп“, казва Филип. "Ние се борим за нашето бъдеще и бъдещето на свободата на Америка."

Китайският експерт Стивън Мошър заяви пред LifeSiteNews, че системите за гласуване Dominion наистина са сменили гласовете и че Epoch Times е „една от малкото информационни агенции“, които съобщават справедливо за изборите.

„В нощта на 3 ноември Доналд Тръмп наблюдаваше в реално време как системите за гласуване Dominion сменят гласовете. Ето защо той излезе в 2 часа през нощта тази нощ и осъди измамата срещу избирателите, като обяви, че ще заведе дело пред Върховния съд“, каза Мошер по имейл днес.

„The Epoch Times е една от малкото информационни агенции, освен LifeSiteNews, която откровено отразява президентските избори през 2020 г., което бележи прелом в американската история. Ако не обърнем измамата и не въведем мерки, за да не се повтаря това, нашата република може да бъде загубена“, продължава той.

„Както показва новият им документален филм, Dominion Voting Systems изиграва ключова роля в манипулирането на вота. Съдебният одит на машините и софтуера на Dominions в Мичиган показа, че „системата за гласуване Dominion е умишлено и целенасочено проектирана с присъщи грешки, за да създава системни измами и да повлиява на изборните резултати.“

Мошер също заяви, че „чуждестранни актьори, главно Китай“ спомагат за прокопаването на изборите.

„Повече неща ще излязат за това през следващите дни“, обеща той.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!