Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Измамникът Джо Байдън трябва да бъде арестуван, преследван и лишен от свобода за доброто на Републиката

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

„Като ръководител на Демократическата партия, кариерно политическият престъпник Джо Байдън е основният извършител на най-голямата измама и кражба на избори в историята на САЩ. Лишаването от свобода, а не встъпването в длъжност на Байдън е единственият приемлив резултат от изборите за Президент на САЩ през 2020 г. 

По същия начин Демократическата партия трябва да бъде разпусната за доброто на страната. Като глава на това, което по същество е една престъпна организация на ниво RICO (Организации за рекет и корупция), най-добрият шанс на Байдън да избегне смъртното наказание би бил да идентифицира всички свои колеги комунисти, които планират пълното сваляне на Американската република. Много от тях вече са замесени от предателското им споразумение с Китайската комунистическа партия.

Съконспираторът Камала Харис също трябва да бъде подведена под отговорност за тази изключително важна кражба на избори, която включва нелепи киберпрестъпления. Само когато тези двама комунистически марионетки запеят като канарчета, президентът Тръмп може да изкорени безбройните заговори за преврат, опасните предатели и вражеските предатели в САЩ.”

(Статия от StateOfTheNation.co

- Разузнавателен анализатор и бивш американски военен офицер

*Бележка на редактора на SOTN: Много от апологетите на Байдън го защитават, като казват, че той не е знаел нищо за масовата измама с гласовете, извършена специално в шестте до осемте основни щати на бойното поле. Твърдите доказателства ясно доказват, че тази несравнима измама е извършена от Демократическата партия, на която Байдън е ръководител. И тъй като тази кражба на избори беше енергично прикрита от Демократическата партия и DNC, Байдън е пряко отговорен за това продължаващо прикриване, както е виновен и за действителните предизборни престъпления, извършени под неговото напълно корумпирано ръководство.

State of the Nation

Съединените американски щати са изправени пред най-тежката

конституционна криза след Гражданската война. Ако този изборен провал не бъде справедливо и бързо разрешен, той ще се превърне във Втора гражданска война.

Целият свят току-що стана свидетел на Джо Байдън и неговия партньор Камала Харис, които директно откраднаха изборите за Президент на САЩ през 2020 г. чрез високо организирана престъпна организация на ниво RICO, създадена изрично за тази цел.

Този управляван от демократи международен престъпен синдикат тясно си сътрудничи с някои от най-коварните врагове на Америка. Дълбоките държави на Обединеното кралство, комунистически Китай и Израел също се споразумяха с Демократическата партия, както и много международни неправителствени организации, които работят под рубриката на глобалистическия Нов световен ред на кабала.

Самата дълбочина и ширина на тази огромна престъпна конспирация за кражба на изборите за Президент на САЩ може да се измери само с броя на глобалистическите институции и международни организации, които са участвали в тази продължаваща вълна на престъпления, заливаща САЩ.

Например, цялата основна медия - ПО ЦЯЛ СВЯТ - се оказа основен съучастник както в извършването на безбройните изборни престъпления, така и в провеждането на силно координираното им прикриване. Всъщност без такова ефективно прикриване подобна прозрачна кражба на избори никога не би могла да бъде успешна.

ТРЪМП ПОБЕДИ СТАНДАРТНО

От решаващо значение за всеки американец е да знае, че поради дълбоката степен на престъпност, свързана с тази кражба на избори, президентът Тръмп вече спечели по стандартния път.

Замислете се за следното неопровержимо заключение, което всъщност е в резултат на закон и бе постановено от Върховния съд на САЩ.

„Схемата на Байдън-Харис за измами в цялата страна с цел да откраднат гласовете на определящите щати им забранява законна победа в надпреварата”

(Източник: TRUMP HAS WON BY DEFAULT—Here’s why!

Самата основа на този окончателен и законосъобразен резултат от изборите през 2020 г. е, „ИЗМАМАТА АНУЛИРА ВСИЧКО“.

С други думи, след като дуетът Байдън-Харис се включи в предумишлен и систематичен модел на измама, за да открадне изборите в цялата страна, те автоматично загубиха всякакви шансове за победа. Както следва:

„Измамата анулира всичко.“ Това трайно мнение беше в същността на знаковото решение, постановено от Върховния съд на САЩ в споменатото по-горе дело на САЩ.

Дефакто, резултатът от изборите за Президент на САЩ, които са пълни с едностранни измами и престъпност, се анулира. Особено всеки резултат, при който победителят е постигнал победата си чрез измама и / или престъпно поведение, автоматично се анулира и е невалиден съгласно закона.

Същият Върховен съд на САЩ също така определи, че измамата анулира договорите. Изборите по същество са обвързващ договор между избирателите и избираните. Този незаменим социален договор е непоправимо нарушен чрез измама на гласове и киберпрестъпления в избори, с което общественото доверие е силно нарушено.

Прозрачната кражба на избори, осъществена от демократите през 2020 г., наруши свещения завет между избираните и избирателите. Следователно, незаконно обявената победа на Джо Байдън е незаконна и съответно незабавно анулирана.

Комбината Байдън-Харис също се лиши от всякакво право на преброяване или повторно провеждане на изборите, поради тяхната високо организирана и преднамерена измама, извършена с цел кражба. Да не забравяме, че измамата анулира всичко.

Тъй като се разкриват все повече подробности за тази безпрецедентна измама с гласове и кражба на избори, тим Тръмп-Пенс изглежда е спечелил със съкрушителен удар. Измамната победа на Байдън в определящите щати всъщност бе откраднатата от Тръмп победа, така че резултатът е обърнат, но с много повече, отколкото показват фалшивите гласове.

Следователно Президентът Тръмп е победител на изборите за Президент на САЩ 2020 стандартно ... по закон ... и съгласно Конституцията на САЩ. По всеки признак неговият изборен триумф е запечатан от волята на голямото мнозинство на американския народ.

Което означава, че президентът сега се радва на ОГРОМЕН мандат не само да управлява безпрепятствено, но и да изпълнява експедитивно своята спешна програма на MAGA (“Направи Америка велика отново)”.

— Постоянен юрисконсулт на SOTN

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!