Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Доналд Тръмп в послание към нацията: „Сега е моментът американският народ да извиси глас и поиска тази несправедливост да бъде незабавно коригирана - ВИДЕО с Цялата реч на БЪЛГАРСКИ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Президентът Доналд Тръмп в послание към нацията късно във вторник се опита да обясни защо е решен да преследва всички правни и конституционни пътища, за да „спре кражбата на президентските избори“, и призова американския народ да „повиши гласа си“ и да поиска поправяне на несправедливостта.

„Американците трябва да могат да имат пълна вяра в доверието на изборите си. Съдбата на нашата демокрация зависи от това “, каза той във видео изявление. „Сега е моментът американският народ да извиси глас и поиска тази несправедливост да бъде незабавно коригирана. Нашите избори трябва да бъдат честни, те трябва да бъдат честни, те трябва да бъдат прозрачни и трябва да бъдат 100 процента свободни от измами.

„Спечелихме тези избори с великолепно свлачище и хората в Съединените щати го знаят. Навсякъде те демонстрират, ядосват се и се страхуват. Не можем да позволим да се проведат измамни избори. “

Тръмп заяви, че едно от най-тържествените му задължения като президент е да защитава целостта на „святото право на глас на американците“.

Той обвини демократичните служители в ключови суинг държави, че са използвали вируса на ККП (Китайска комунистическа партия) , който причинява болестта COVID-19, като претекст, за който се твърди, че незаконно нарушава държавните закони, за „да позволи, насърчи и улесни измамите“ на безпрецедентен мащаб в страната.

По-рано Тръмп твърди, че има широко разпространени нередности при избори и измами в цялата страна, но това е първият път, когато той прави обширно обръщение относно изборите, призовавайки американците да бъдат гласни за ситуацията.

Peter Simeonoff

Facebook

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!