Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако измамата на избирателите остане ненаказана, Америка никога повече няма да има свободни и честни избори

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Контингент от републикански избиратели вярва на консенсуса на масовите медии, че Джо Байдън е „спечелил“ изборите. Тези хора вече са хвърлили кърпата и сега гледат на 2024 г. като на следваща възможност за избор на консервативен президент. Ако обаче демократите се измъкнат с изборите през 2020 г., тогава 2024 г. е спорен въпрос.

Всеки, който смята, че някога ще има друга възможност за провеждане на свободни и честни избори, ако тези измамни и несправедливи избори бъдат приети, очевидно няма представа какъв е залогът. Републиканците никога вече няма да са в Белия дом, ако демократите се отърват с кражбата сега.

Всичко, което сполетя социалистическа Венецуела, в крайна сметка ще сполети и Съединените щати, от непрекъснатите измамни избори до безкрайния цикъл от диктатури, които те създават. С други думи, Америка ще падне, ако патриотите не успеят да се изправят сега, за да предотвратят това.

Независимо от вашата гледна точка за президента Доналд Тръмп, запазването на свободните и честни избори е във ваш най-добър интерес като американец. А изборите през 2020 г. бяха всичко друго, но не и свободни и честни, оттук и необходимостта да се хване това нещо в зародиш, докато все още има шанс да стане.

Знаейки, че машините за гласуване Dominion произхождат от Венецуела, е точно да се каже, че изборите през 2020 г. се провеждат като избори във Венецуела, изпълнени със същите измами и корупция.

Ако Байдън бъде сложен, може и Конституцията да бъде изгорена

Ето защо патриотите не могат да седят със скръстени ръце и да се надяват на по-добър късмет следващия път, защото следващ път няма да има. Ако на Байдън му бъде позволено да поеме Белия дом, когато е очевидно, че всъщност не е спечелил, тогава никога няма да има друг шанс да се оправят нещата.

Администрацията на Байдън много бързо ще се превърне в администрация на Харис, която след това ще премахне нашите конституционни права и свободи и ще ги замени с пълен комунизъм.

Всяко ограничение, което понастоящем се налага от Big Tech [крупните технологични комрании] върху дигиталната реч, ще се приложи и върху устната реч, заедно със системата за социално точкуване [както в Китай], за да се гарантира, че тези, които участват в „грешна реч“, се наказват за извършване на „престъпления от омраза“.

Маските за лице и ваксинациите бързо ще станат задължителни на федерално ниво, като на тези, които откажат да се съобразят, ще бъде забранено да купуват и продават. Християнството също ще бъде незаконно, тъй като насърчава „речта на омразата“ срещу ЛГБТК и други защитени групи.

Може би най-значим от икономическа гледна точка е неизбежният икономически колапс, който ще се получи от неопределените локдауни, които демократите се опитват да запазят за постоянно. След като всеки бизнес и поминък бъдат унищожени, планът на демократите е да въведат комунизма като основа за „Голямия рестарт“.

Ако се разреши Джо Байдън и Камала Харис да бъдат сложени, с други думи това би означавало да нарежем нашата Конституция и да я заменим с тежкия ботуш на тиранията. Няма друг възможен резултат и ето защо не може да се позволи това да се случи - защото след като се случи, връщане назад няма.

Това е особено вярно, когато се има предвид, че демократите също планират да отменят Втората поправка, която е последната ни линия на защита срещу пълното отнемане на земята от ръцете ни от държавата. След като и оръжията изчезнат, това ще означава краят на Америка, каквато я познаваме в момента.

„Камала Харис е избраният от Байдън наследник, който е радикален и опасен, и предвижда следното: конфискация на оръжието, забрана на фракинга, по-високи данъци, скрити градове, социализирана медицина, Зелен нов курс и унищожаване на полицията“, пише един от нашите коментатори в публикация, която публикувахме за това как истинската цел е администрацията на Харис, след като се приключи с използването на Байдън за тази цел.

Още свързани новини за измамните избори може да намерите на Trump.news.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!