Следвайте "Буднаера" в Телеграм

«Безпрецедентна операция за прикритие» — Washington Times разказа как в САЩ медиите и ИТ-гигантите са премълчавали скандала със сина на Байдън

Ако марионетката Байдън е ръководен от група сатанисти, начело с Обама, тогава и Русия, и светът ще бъдат изправени пред най-тежките изпитания след Втората световна война!

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Демократи, либерални медии и ИТ гиганти се опитаха по всякакъв начин да заглушат скандала, възникнал тази есен около Хънтър Байдън, синът на сега вече (внушавания за) избран (от Дълбоката държава за) президент на САЩ, пише The Washington Post. Според бивш съветник на Тръмп е организирана безпрецедентна операция за прикриване, в която Силициевата долина се бори с истинската история на Байдън-младши, като в същото време преувеличава фалшификат за връзките на настоящия ръководител на Белия дом с Русия.

Демократите, заедно с медиите и техните съюзници от Силициевата долина, се опитаха да заглушат скандала около сина на внушавания от комунистическия интернационал за новоизбран президент на САЩ Хънтър Байдън, пише The Washington Times.

И това се случи, въпреки появата на все повече доказателства, че той е имал тайни и много печеливши финансови връзки с олигарсите и един влиятелен китайски бизнесмен.

Включване на публикациите в черните списъци, популяризиране на руската теория за заговор срещу семейство Байдън и просто игнориране на тази история - това е толкова забележителна комбинация, която се наблюдава от септември тази година.

Либералните новинарски сайтове признаха скандала едва след като Байдън спечели изборите и синът му Хънтър Байдън публично обяви, че е подложен на наказателно разследване по подозрение за данъчни измами.

И тази ситуация е поразително различна от това, което се случи със сътрудниците на Тръмп, които бяха жестоко критикувани от медиите по време на  „руското разследване“, въпреки че точно това разследване не доказа сговор между предизборната централа на Тръмп и Русия, припомня изданието.

Това беше безпрецедентна операция за прикриване на много участници както в правителството, така и извън него“, каза бившият съветник на Тръмп Джефри Гордън, който наблюдаваше въпросите на националната сигурност по време на президентската надпревара през 2016 г., пред The Washington Times.

Силициевата долина потуши истинския скандал с Хънтър Байдън, докато

раздухваше измисления скандал с Тръмп и Русия“, добави той.

Данните, че големи парични потоци от съмнителни чужденци отивали при Хънтър Байдън, се появяват в доклада на сенатори-републиканци от 23 септември 2020 г. Авторите на документа се позовават на поредица от доклади на Министерството на финансите на САЩ за подозрителните му дейности в Европа и Азия.

През октомври New York Post публикува шокиращото съдържание на  лаптопа MacBook Pro, забравен от Хънтър Байдън. Твърдият му диск съдържаше данни за финансовите транзакции на сина на внушания за избран от комунистическата новинарска мрежа президент по целия свят. Например представител на поне един украински олигарх, финансирал Хънтър Байдън, е получил частна аудиенция при баща му, заемал тогава поста вицепрезидент.

В отговор на тези данни демократите, медиите и Силициевата долина решиха да изиграят руската карта.

След като статията се появи в New York Post, бивши служители на демократичното разузнаване, водени от назначените от президента Обама, заявиха, че лаптопът е сложна интрига от страна на Русия.

Няколко седмици след като Байдън стана президент, не се появиха доказателства за връзка между Москва и лаптопа.

CNN и MSNBC създадоха какофония от разговори за „руския заговор“, за да се опитат да скрият историята.

Twitter стигна още по-далеч. Той включи в черния списък публикация от New York Post. Твърдеше се, че данните, представени в него, са получени в резултат на кибератака, въпреки че не са представени доказателства. А Facebook просто ограничи разпространението на тази статия.

Междувременно въз основа на данни от лаптопа на Хънтър Байдън и от доклада на сенаторите се появявакартината на сина, който печели от държавната длъжност на баща си.

През 2014 г. той получи милиони долари инвестиционни и консултантски такси от руски олигарх, близък до президента Владимир Путин, украинска енергийна компания, която американското правителство счита за корумпирана, и фантастично богат китайски корпоративен изпълнителен директор, който е работил с Комунистическата партия на Китай и Народната освободителна армия на КНР.

В последния случай, както отбелязва вестникът, говорим за Е Цзянмин, който беше обвинен в корупция през 2018 г. и впоследствие изчезна някъде.

Републиканският център за изследване на общественото мнение McLaughlin & Associates, от името на консервативния изследователски център Media Research Center, проведе анкета, която показа, че 36% от гласувалите за Байдън не са знаели за скандала със сина му. В същото време 13% от тях заявиха, че не биха гласували за бившия вицепрезидент, ако знаеха за това.

В същото време Центърът за медийни изследвания отбеляза, че големите медийни и технологични гиганти са откраднали изборите през 2020 г.

Въпреки  цялото внимание към чуждата намеса, публичната цензура от вътрешни групи като Twitter и Facebook оказа по-голямо влияние върху резултата. Техническите гиганти бързо се превръщат в Биг Брадър, взети направо от „1984“ на Оруел. Техният отвратителен съюз с федералната бюрокрация и избраните демократи представлява една от най-големите вътрешни заплахи, пред които Америка е изправена днес. Свободата ни е в свободно падане.“, коментира ситуацията Джефри Гордън.

Превод: М.Желязкова

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: «Безпрецедентна операция за прикритие» — Washington Times разказа как в САЩ медиите и ИТ-гигантите са премълчавали скандала с Хънтър Байдън - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!