Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Епична контраатака срещу "Кибер Пърл Харбър" - Тръмп: Одит на Dominion показва „Фалшиви избори“ - Уверете се, че имате МНОГО вода, храна, фенерчета и батерии, свещи...


ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Доклад от Allied Security Operations Group относно системите за гласуване Dominion и съдебния одит:

„Ние заключваме, че системата за гласуване Dominion Voting System е умишлено и целенасочено проектирана с вътрешни грешки, за да създаде системна измама и да повлияе на резултатите от изборите“, пише в доклада Ръсел Рамсланд младши, съосновател на Allied Security Operations Group.

„Системата умишлено генерира изключително голям брой грешки при гласуването. След това електронните бюлетини се прехвърлят за отчитане“, добавя той. Умишлените грешки водят до масово отчитане на бюлетини без надзор, без прозрачност и без одиторска следа.”

Президент Тръмп: Одит на Dominion показва „Фалшиви избори“ - The Epoch Times

Президентът Тръмп каза, че докладът на криминалистите за машините на Dominion показва, че резултатите от изборите са грешни.

Той написа в Twitter: „Това са ГОЛЕМИ НОВИНИ. Гласуващите машини на Dominion са катастрофа в цялата страна. Променят резултатите в убедителни избори. Не мога да позволя това да се случи." Той сподели в социалните мрежи публикация, съдържаща доклада.

В друга публикация той пише „Много гласове на Тръмп бяха насочени към Байдън ... Тези фалшиви избори вече не могат да устоят.“

В доклада се твърди, че

Dominion е създаден с цел измама.

Той гласи: „Ние заключаваме, че системата за гласуване Dominion е умишлено и целенасочено проектирана с вътрешни грешки, за да създаде системни измами и да повлияе на резултатите от изборите.“

В него се казва, че системата прави умишлени грешки при гласуване.

„Умишлените грешки водят до масово отчитане на бюлетините без надзор, без прозрачност и без одиторска следа. Това води до измама на избиратели или изборна измама.”

Сидни Пауъл: Всяка машина за гласуване трябва да бъде иззета и съдебно анализирана – The Epoch Times

Всяка машина за гласуване, използвана при тазгодишните избори, трябва да бъде конфискувана и прегледана на съдебен анализ, според адвокат Сидни Пауъл, която вярва, че има повече от достатъчно криминално вероятна причина да се оправдае подобен ход.

Пауъл, която е завела редица съдебни дела, свързани с избори в множество щати, заяви, че президентът Доналд Тръмп може да използва Изпълнителната си заповед от 2018 г. за чужда намеса, която ще му даде определени правомощия.

„Това му дава всякакъв вид власт - да прави всичко, от запор на активи, до замразяване на нещата, до изискване на конфискация на машините“.

„В момента всяка машина за гласуване в страната трябва да бъде конфискувана“, добавя Пауъл. Тя също така е подала спешни искания до Върховния съд в опит да десертифицира резултатите от изборите през 2020 г., за да попречи на електорите да гласуват в четири щати.

Туитове на Тръмп:

Огромни проблеми се откриват с машините за гласуване. Те са толкова големи, че е смешно. Способни да вземат убедителна победа и да я сведат до голяма загуба. Това не са САЩ. Машини, защитени от правоприлагащите органи. НЕ СИ ИГРАЙТЕ, това е престъпление. Предстои още много!

68% грешки в машините за гласуване в Мичиган. По закон трябва да бъде малък процент, един процент. Дали Държавният секретар на Мичиган е нарушил закона? Останете на линия!

Туитове на Лин Ууд:

По-добре да бъдете в безопасност, отколкото да съжалявате ... Уверете се, че имате МНОГО вода, храна, фенерчета и батерии, свещи, радио, припаси по 2-рата поправка на Конституцията (Правото за притежание на оръжие) и план за среща с лидери на вашите общности.

Америка изпитва остра нужда от добро почистване на дома ... Твърде много корупция и алчност. @realDonaldTrump ще ги изчисти за “Ние Хората” (“We The People”).

„Току-що бях информиран от повече от един надежден източник, че тези почивни дни ще бъдат много подходящ момент за запаси. Храна, вода, лекарства, основни неща за две седмици. Може би повече, ако нещата се объркат. Просто предавам точна информация. Аз, например, ще се ръководя от този съвет. Моля, направете същото. "

"Светлината винаги побеждава тъмнината. Истината винаги побеждава лъжите."

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/482886.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!